GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ambureni Coffee Lodge

19kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Perucy Mayengoh
1350.90 m | Lat:S 3° 23' 19" Long: E 36° 41' 14" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ambureni Coffee Lodge, de naam verklapt het reeds een beetje, gelegen op een kleinschalige koffieplantage. Maar wat het niet verklapt is dat het ook gelegen is op een heuvel en dit met prachtig zicht op Mount Meru en Mount Kilimanjaro. De tuin bestaat grotendeels uit de koffieplantage maar niet getreurd, er is ook een zeer groot terras met zowel ligstoelen alsook een ruimte waar je kan zitten om te eten. Die zijn verbonden met een groot zwembad dat op een rand ligt en van waar je het unieke zicht hebt op de tropische omgeving en de bergen. Wedden dat je hier zeker wat langer in het water blijft hangen!? Deze lodge heeft verschillende types accommodatie en telt in totaal 19 kamers. Alle kamers hebben een eigen terrasje/balkon en genieten vrijwel altijd van een mooi uitzicht. Er is keuze uit onder andere de Wooden Room, ideaal voor bruidsparen, 5 familiekamers, met twee enkele bedden en een dubbel bed. En er zijn ook triple kamers, ideaal voor kleine gezinnen. Het restaurant heeft zowel binnen- als buitenplaatsen en serveert heerlijke maaltijden. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar het is wat betreft de verhouding prijs/kwaliteit zeker aan te raden. Ons moesten ze alvast niet overtuigen, Ambureni Coffee Lodge is charmant, vriendelijk personeel en vooral ook prijs/kwaliteit een echte aanrader.
Opmerking: Picknick lunch beschikbaar aan 10 US$/per persoon

Kinderen:

- 2 tot 12 jaar: aan 50% indien ze de kamer delen met twee volwassenen
- 2 tot 12 jaar: aan 75% indien ze beschikken over een eigen kamer
- +12 jaar: volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen