GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngurdoto Mountain Lodge

139kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): African View
1253.49 m | Lat:S 3° 20' 34" Long: E 36° 52' 4" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Ngurdoto Mountain Lodge ligt net buiten Arusha een ideaal uitgangspunt voor bergtochten op Mount Meru (4.566 m) of de naburige, majestueuze, Mount Kilimanjaro (5.895 m), maar ook voor safari's naar de wereldberoemde Ngorongoro Krater, Serengeti, Tarangire en Lake Manyara Nationale Parken. Arusha Nationaal Park biedt een overvloedige verscheidenheid aan wilde dieren en is een paradijs voor wandelaars. Excursies naar de nabijgelegen dorpen, boerderijen en markten geven een goed inzicht in het leven van de Wameru stam en een bezoek aan een koffie boerderij of wandelsafari's met de Maasai zijn een paar van de vele opties die beschikbaar zijn voor gasten die verblijven in de Lodge. Hoewel het hotel best groot is te noemen met haar 139 kamers, toch heb je niet echt het gevoel dat je in een hotel bent terecht gekomen. Zo zijn er 72 kamers in het hoofdgebouw en 60 kamers in de vorm van chalets, die ruim uit mekaar staan in een weelderige tuin. Voor wie uit is op de ultieme luxe, zijn er ook nog 7 presidentiele suites. Alle kamers hebben een eigen badkamer en de meeste van hen zelfs een Jacuzzi. Sommige van de kamers hebben ook het zicht op de beregen. Modern comfort is volop aanwezig in de vorm van minibar, satelliet televisie, thee en koffie eilandje en internet. Er zijn twee restaurants op het domein, Kilimanjaro op het gelijkvloers is een zeer gezellig restaurant dat uitgeeft naar het zwembad en het zicht heeft van Mt. Meru en Mt. Kilimanjaro. Op de tweede verdieping is er Cane Restaurant, eveneens met zicht op de bergen. Wie graag iets van de grill heeft, kan terecht in BBQ Ranch, een buitenrestaurant waar allerhande vlees op de grill wordt klaargemaakt. Verder heeft het hotel ook een koffieshop, Rafiki Corner. Hier kan je proeven van lokaal gebrande koffie, frisdranken en of snacks. Op het domein is ook een 9 hole golfterrein, een fitness, kinderopvang en speeltuin, twee tennisvelden en een badminton veld.
Opmerking: Tourism Development Levy aan 1.5 US$/per persoon/nacht niet inbegrepen. Dagkamers (zonder maaltijden) aan 75 US$/per persoon. Lunch Box 15 US$/per persoon. Transfers van en naar KIA luchthaven 60 US$/per trip

Kinderen:

- Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- 7 tot 15 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 7 tot 15 aan 75% als ze de kamer delen met een volwassenen
- 7 tot 15 in een eigen kamer, 1e kind aan volwassen tarief, 2e aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerDoucheTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen