GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Lake Natron Tented Camp

10kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
685.57 m | Lat:S 2° 37' 38" Long: E 35° 52' 45" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Locatie, locatie, locatie, laat nu dat net zijn wat Lake Natron Tented Camp te bieden heeft. Lake Natron ligt in het noordoosten van Tanzania tussen de Ngorongoro hooglanden en de wereldberoemde Serengeti vlaktes. Het landschap is hier ongelofelijk mooi en de Masaai beschouwen dit als hun thuis. Lake Natron is gelegen aan de voet van Afrika's enige actieve vulkaan, de Oldonyo Lengai (lokaal gekend als de 'Berg van God') Het is een van de meest alkalische meren in de wereld. Het meer is de thuisbasis van miljoenen kleine schaaldieren en heeft letterlijk een aantrekkingskracht voor duizenden flamingo's, die het beschouwen als hun belangrijkste broedplaats op de planeet. Uniek in zijn omgeving, dat is Lake Natron Tented Camp, grenzend aan de oevers van het meer. Eenvoudige maar mooie safaritenten zijn voorzien van douches, comfortabele bedden en een eigen veranda. Er is ook een goed gevulde bar en gezellig restaurant. Verder zijn er ook 4 onafhankelijke typische Maasai Banda tenten, met elektriciteit, toilet en een douche in open lucht (welke 20 percent voordeliger zijn als de standard tenten). Dagelijks is er wisselend 4 gangen menu en gratis koffie en thee in de late namiddag. Buiten is er ook een kampvuur en een zwembad gevuld met natuurlijk water, gelegen in een prachtige, groene, weelderige en schaduwrijke tuin. Onder de activiteiten zijn onder andere terug te vinden excursies naar het meer, bezoek aan de warmwaterbronnen, 'sundowners' (drankje met snacks), bush wandelingen met avondmaal, waterval bezoeken en zwemmen. Wat dacht je van een halve dag trekking naar de bron van de Engaresero rivier, of een bezoek aan een lokale Masaai gemeenschap en zo meer te weten te komen over hun leefgewoonte. Dagelijks komen de Masaai op een traditionele manier het kampvuur rond 18.30u aansteken. Weet dat je door te overnachten in Lake Natron Tented Camp ook de lokale gemeenschap ondersteund.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Begeleid wandelen naar watervallen/Lake Natron, Culturele uitstap (gecombineerd): 25 US$
- Oldonyo Lengai beklimmen met de lokale autoriteiten: prijs nog niet bekend

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembad

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen