GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kambi ya Tembo

14kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Tanganyika Wilderness Camps
1310.55 m | Lat:S 2° 50' 34" Long: E 37° 2' 40" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kambi ya Tembo, Elerai Tented Camp is gelegen in het westelijke deel van de beroemde Mount Kilimanjaro. Het is een permanent luxe tentenkant dat uitkijkt op de Kilimanjaro en de uitgestrekte Afrikaanse savanne. De 14 luxe tenten hebben elk hun eigen badkamer en het kamp is ecovriendelijk. Zo maakt het gebruik van zonne-energie om stroom te genereren, met een generator als bakup. De dichtst bijzijnde airstrip is die van Kilimanjaro International Airport (1u) en die van West Kilimanjaro (45 min). De tenten zijn zeer ruim en beschikken over twee enkele of een dubbel bed. Er is een terrasje en een zitruimte. Het hoofdgebouw geeft uit op de Amboseli vloedvlakte. Bij mooi weer kunnen gasten buiten niet alleen genieten van het mooie zicht op Mount Kilimanjaro en de savanne, maar ook nog eens van de heerlijke keuken en het warme kampvuur. Onder de excursies is er onder andere een dagwandeling naar Kilimanjaro Nationaal Park, waarbij de tour start in Shira op zowat 3.000 meter hoogte. Warme kleding en degelijk schoeisel is wel een vereiste. Verder kan je in de late namiddag ook een bezoek brengen aan de lokale Masai en meer te weten komen over hun levensgewoontes.
Opmerking: De tarieven zijn inclusief BTW en taksen. De open voertuigen met chauffeur/gids, bieden plaats aan maximum 6 personen en zijn beschikbaar aan 313 US$ per dag, met een minimum van twee dagen huur. Gasten hebben de optie om op gamedrive te gaan in de vroege ochtend en late namiddag, of een ganse dag. De voertuigen zijn exclusief voorbehouden per koppel of samenreizend gezelschap van maximum zes personen. De activiteiten dienen vooraf bij reservatie van de accommodatie vastgelegd te worden. Transfers van en naar Arusha of Namago aan 313 US$ per voertuig/trip. Tussen 24, 25 en 31 december geldt een toeslag van 25 US$/per persoon, per nacht.

Kinderen:

- 0 tot 3 jaar gratis bij twee volwassenen
- 2 of 1 volwassene + 1 kind (3-16): kind gratis
- 2 of 1 volwassene + 2 kinderen (3-16): 1e kind gratis, 2e aan 50%
- Kinderen (3-16) in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief
- Maaltijden voor de kinderen aan 50%
- 2e kind op de kamer, enkel indien mogelijk

Wildlife Management Areas Fees van 25 US$ per volwassenen/kind van toepassing

Full Board FB:

- Drie maaltijden per dag, mineraalwater, thee en koffie
- Happy Hour/ Sundowner coctail met vingerhapjes tussen 18 en 19 u
- Bijdrage van 0,5 US$ per persoon aan het Emusoi Center voor educatie van Masai vrouwen

Activiteiten:

- 2 uur begeleide wandeling met Masai aan 25 US$/uur
- Masai boma bezoek: 19 US$/per persoon
- 5 uur durende Kilimanjaro Nationaal Park wandeling: 100 US$/per persoon
- Masai dansen: 300 US$ per gezelschap

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen