GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Meru View Lodge

15kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Debbie en Horst Bachmann
1374.36 m | Lat:S 3° 19' 20" Long: E 36° 52' 45" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Meru View Lodge is gelegen op een steenworp van Arusha Nationaal Park op een hoogte van bijna 1400 meter. De gezellige bungalows dienen niet alleen als een ideaal uitgangspunt voor bergtochten op Mount Meru (4.566 m) of de naburige, majestueuze, Mount Kilimanjaro (5.895 m), maar ook voor safari's naar de wereldberoemde Ngorongoro Krater, Serengeti, Tarangire en Lake Manyara Nationale Parken. Arusha Nationaal Park biedt een overvloedige verscheidenheid aan wilde dieren en is een paradijs voor wandelaars. Excursies naar de nabijgelegen dorpen, boerderijen en markten geven een goed inzicht in het leven van de Wameru stam en een bezoek aan een koffie boerderij of wandelsafari's met de Maasai zijn een paar van de vele opties die beschikbaar zijn voor gasten die verblijven in de Lodge. In totaal zijn er 15 kamers, waarvan 11 bungalows. De kamers zijn sober, maar netjes ingericht en beschikken allemaal over een eigen badkamer met toilet en douche. De lodge heeft ook een mooie tuin met zwembad en een eigen restaurant. De moestuin zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk met verse ingredienten kan worden gewerkt en ook zuivelproducten worden hier te plekke geproduceert. Bezoekers kunnen gebruik maken van het internet en kunnen, indien nodig ook hun bagage veilig laten opbergen. Er is ook een wasserette en speciaal materiaal voor bergbeklimmingen kunnen gehuurd worden.
Opmerking: Tourism Development Levy aan 1.5 US$/per persoon/nacht niet inbegrepen. Dagkamers (zonder maaltijden) aan 38 US$/per persoon. Lunch Box 10 US$/per persoon. Transfers van en naar KIA luchthaven 60 US$/per trip

Kinderen:

- Kinderen tot 6 jaar verblijven gratis op de kamer van twee volwassenen
- 7 tot 15 aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen
- 7 tot 15 aan 75% als ze de kamer delen met een volwassenen
- 7 tot 15 in een eigen kamer, 1e kind aan volwassen tarief, 2e aan 75%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen