GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serengeti North Camp (Kirurumu)

31kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Kirurumu Under Canvas
1440.04 m | Lat:S 1° 34' 59" Long: E 34° 56' 45" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Kirurumu Serengeti North Camp is een mobiel kamp dat seizoengebonden verhuisd naar de beter gelegen gebieden om te profiteren van de jaarlijkse migratie van duizenden dieren, waaronder gnoe en zebra. In hun kielzog worden ze achterna gezeten door carnivoren als leeuw, luipaard en cheeta. Het kamp met 7 tenten is bewust kleinschalig gehouden, dit zodat gasten optimaal kunnen genieten van rust en privacy, maar ook van gepersonaliseerde diensten. In totaal kunnen zeven safaritenten worden opgesteld, met een dubbele of twee enkele bedden configuratie. Alle tenten maken gebruik van verlichting door middel van zonne-energie en/of olielampen. Er is een eetzaal met bar en 's avonds brand het kampvuur terwijl je geniet van een drankje en de geluiden van de Afrikaanse bush. Het kamp strijkt neer tussen juni en oktober in het prachtige Sonzo gebied, nabij Kogatende. Dit gebied ligt vlak bij de Mara rivier en hoewel nooit kan gegarandeerd worden dat de migratie net hier zal plaatsvinden, toch is het een uniek gebied waar je best verwend zal worden op het vlak van safari belevenis.
Opmerking: Park Fees aan 71 US$/pp/dag niet inbegrepen. Wel inbegrepen is de Camping Fee aan 59 US$/pp/nacht. 24 tot 26 en 31 december, alsook 1 januari geldt een toeslag van 35 US$/pp/dag. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Game Package tarief (minimum twee nachten): 1 vaste gamedrive in het Serengeti National Park inbegrepen. Drankjes (huisbier, wijn, lokale sterke drank en frisdrank) kan meteen toegevoegd worden aan het tarief mits supplement van 30 US$/pp

Transfers: (vooraf te reserveren)

- Seronera: 615 US$/per voertuig

Kinderen:

- 0 tot 6 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen, maaltijden en accommodatie gratis
- 7 tot 12 jaar: Delend met 1 of twee volwassenen aan 50%
- 7 tot 21 jaar: Indien een eigen kamer aan 60% van het volwassen tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen