GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ndutu Tented Camp

12kamers/units
Tanzania | Zuidoostelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): The Lemala Collection
1631.38 m | Lat:S 2° 58' 52" Long: E 34° 57' 41" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Lemala Ndutu Tented Camp is een mobiel kamp, gelegen in het wereldberoemd Serengeti Nationaal Park. Het ligt aan de rand van een open vlakte en precies in de periode dat dit deel van de noordelijke Serengeti beschouwd wordt als een van de beste locatie om de jaarlijkse migratie van duizenden gnoes te observeren, die achterna worden gezeten door de grote katachtigen zoals leeuw, luipaard en cheeta. De twaalf mobiele tenten staan zo opgesteld dat gasten ten volle kunnen genieten van de natuur en dit zonder de privacy uit het oog te verliezen. De tenten zijn ruim en komen elk met twee dubbele bedden. Ze zijn zeer mooi ingericht en geven een waar safari gevoel. De badkamers komen met toilet een een zogenaamde 'bucket' douche, uiteraard voorzien van warm water. De gemeenschappelijke ruimtes zijn net als de slaaptenten zeer gezellig ingericht en brengen je terug naar een koloniaal verleden. Niets wordt er aan het toeval overgelaten om het de gasten naar hun zin te maken. Dat geld zowel voor het ontvangst, de service, maar ook op culinair vlak en op het vlak van wildobservatie. De rangers zijn bijzonder vertrouwd met de omgeving en doen er echt alles aan om de gasten een unieke safaribeleving aan te bieden.
Opmerking: Ndutu Tented is geopend tussen 1 december en 31 maart d. Enkel een voorschot van 25% bevestigt een reservatie. De dichtstbijzijnde airstrip is Kogatende (45 min)

Kinderen:

- kinderen 0 tot 3 jaar: gratis bij twee volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: gratis indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- kinderen 3 tot 16 jaar: prijs volwassene indien ze de kamer delen met 1 volwassene
- Kinderen 3 tot 16jaar: in een eigen kamer aan 25% korting op het volwassen tarief

Full Board (FB)

- Omvat de prijs van de overnachting, 3 maaltijden per dag, water, koffie en thee

Niet inbegrepen:camping fees: 59US$/pp/nacht, 11,8US$/kind/nacht, 1.5 US$ Tourism Levy per persoon/per nacht niet inbegrepen. <

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen