GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Olakira Camp

9kamers/units
Tanzania | Zuidoostelijke Serengeti | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Asilia
1626.76 m | Lat:S 2° 59' 42" Long: E 35° 0' 13" check-in: 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Net als de gnoes die hun jaarlijkse migratie maken vanuit de Masai Mara, in Kenia, naar de wereldberoemde savanne van de Serengeti, is Olakira Camp een zwerver. Comfortabele luxe in de vorm van een mobiel tentenkamp dat zich naar gelang de seizoenen zich verplaatst zodat bezoekers aan dit kamp altijd op de voorste rij zitten als het aankomt op de observatie van wild. Fijn linnengoed, fijn dineren en een vleugje nomadische romantiek zijn de kenmerken van dit authentieke Oost-Afrikaanse kamp. Of het nu bij de rivieroversteek van de noordelijke Serengeti zich afspeelt, of op de grote grazige vlakten van het zuiden, het intieme Olakira Camp zorgt voor het beste van het beste in Serengeti Nationaal Park. Olakira biedt een moderne variant op de vintage charme van een Oost-Afrikaanse safari onder canvas, zonder afstand te doen aan luxe en comfort en dat met de Serengeti letterlijk voor de deur. Het panoramisch uitzicht, de natuurlijke omgeving en de overvloed aan wild komen er standaard bij.

Olakira in het noorden (juni-november)

Van juni tot november zet Olakira kamp bij de Mara rivier, een van de meest ongerepte hoeken van de noordelijke Serengeti, in de rustige Bolongoja regio. Omgeven door een unieke wildernis, op slechts 300 meter van een van de routes waar de duizelingwekkend grote kuddes gnoes de rivier doorkruisen. Dagelijkse gamedrives zullen dan ook regelmatig stoppen bij de Mara, waar sommige van de gnoes noodlotig in aanraking zullen komen met de nijlpaarden en krokodillen. De brede open Lobo en Wogakuria vlaktes ontmoeten elkaar hier en alvorens de gnoes de rivier oversteken om naar het zuiden te trekken, verzamelen ze hier.

Olakira in het zuiden (december-maart)

Ndutu is de volgende locatie waar de gnoes verzamelen, opnieuw een grote open savanne, de perfecte plek om te kalven, te grazen en rusten. Ze zullen niet alleen gelaten worden hier, want leeuw en cheeta zullen volgen in hun kielzog om hun deel van de buit op te eisen.

In november is het kamp is gesloten om te worden ontmanteld en verplaatst te worden naar het zuiden. Officieel ligt het kanp in de Ngorongoro Crater Conservation Area, maar de hoog opgeleide gidsen doen zowel dit gebied, alsook de zuidelijke Serengeti aan. De dichtst bijzijnde airstrips zijn Kogatende (juni - november, 45 minuten) en Ndutu (december - maart, 20 minuten)

Opmerking: Enkel een voorschot van 20% bevestigt een reservatie. Minimum 60 dagen voor aankomst moet het resterende bedrag reflecteren op de rekening van Asilia Africa Limited. Valt een reservatie binnen de 60 dagen voor aankomst, dient het volledige bedrag binnen de 5 dagen voldaan te worden.

Kinderen:

- Kinderen +6 jaar welkom.
- Kinderen 6 tot 15 jaar, kamer delend met twee volwassenen aan 60% van het standaard tarief

Full Board (FB): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonder champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u), wasserette

Fully inclusive (FI): Omvat de accommodatie, alle maaltijden, alle drankjes (uitgezonderd champagne, kelderwijnen, sterke drank), Camping Fees (60 US$/per 24u) wasserette, gamedrives, wandelsafari's, transfer van en naar de dichtst bijzijnde airstrip

Niet inbegrepen zijn de Park Entry Fees (60 US$/per persoon/24u), niet vernoemde transfers, vluchten, medische bijstand, luchthaventaksen, fooien en persoonlijke uitgave. Indien een Fully Inclusive pakket wordt geboekt kan er ook gekozen worden voor een eigen voertuig met ranger aan 300 US$/per dag, met een minimum van twee dagen. Het gebeurt dat de Ndutu vluchten moeten omgeleid worden door weersomstandigheden. Een additionele Park Fee kost kan dan mogelijk van toepassing zijn, ter plekke contant in US$ te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen