GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tindiga Tented Camp

10kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Moivaro
1057.63 m | Lat:S 3° 29' 15" Long: E 35° 21' 39" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tindiga Tented Camp is een mooi, kleinschalig traditionele kamp, ​​ideaal gelegen op slechts 1,5 kilometer van het prachtige Lake Eyasi. Tindiga Tented Camp is gelegen op een heuvel met uitzicht op het struikgewas van het Eyasi ecosysteem, met Mount Masumbuku in het westen en de heuvels van het Ngorongoro gebied in het noorden. De vergezichten zijn zonder meer prachtig te noemen. Deze regio is de thuisbasis van de lokale Bosjesman, de Hadzabe en de nomadische Datoga stam. In feite is dit de enige plaats in Afrika waar je kunt gaan jagen met deze Hadzabe, de laatst bekende stam die leeft van de jacht en het verzamelen van honing en fruit. Het kamp heeft 10 tenten met eigen badkamer. De kleinschaligheid zorgt ervoor dat een persoonlijke service garant staat. Omdat het kamp is gebouwd met lokale bouwmaterialen vloeit het mooi samen met de natuurlijke omgeving. Het eigen restaurant is gebouwd door Datoga vrouwen, die er hun eigen persoonlijke toets aan gaven. Gratis koffie en thee wordt aangeboden in de namiddag. Het hoofdgebouw heeft ook een open haard met zithoek. 's Avonds wordt het kamp charmant verlicht door middel van lantaarns. Onder de activiteiten heb je onder andere de jacht met het Lake Eyasi Bosjesmannen, bezoek hun basis en kom alles te weten over hun leefgewoonte en manier van jagen. Ontdek ook de Hadzabe cultuur en levensstij of ga op wandelsafari's naar Lake Eyasi. Vogels observeren in deze regio is altijd zeer belonend.
Opmerking: Tussen 20/12 en 5/1 is een supplement van 25 US$/per persoon van toepassing. In de prijs van de accommodaties zit tevens de Tourism Development Levy (1.5 US$/per persoon/nacht).

Bijkomende activiteiten:

- Bezoek aan de Hadzabe/Datoga stam: op aanvraag
- Wandeling naar Lake Eyasi (begeleid): 10 US$/per persoon
- 'Sundowner' drankje met zicht over Lake Eyasi: 15 US$/per persoon

Kinderen:

Kinderen 0 tot 3 jaar gratis op de kamer bij twee volwassenen. 4 tot 12 jaar aan 50% als ze de kamer delen met twee volwassenen. Kinderen met een eigen kamer, volwassene tarief voor de eerste persoon, 50% voor de tweede persoon op de kamer.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen