GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Onsea House

5kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Vlaamse eigenaar/uitbater(s): Alex en Drik Janssens
1411.35 m | Lat:S 3° 21' 56" Long: E 36° 40' 28" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Onsea House ligt op amper 7 minuten buiten Arusha, en 30 minuten verwijdert van Kilimanjaro International Airport. Dit is met andere woorden een ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen. Dit boetiek hotel werd in 2006 opgericht en de Vlaamse chef, Alex Janssens is samen met zijn voltallig personeel dag in dag uit in de weer om het de gasten naar hun zin te maken. Zijn specialiteit in de keuken is patisserie en chocolaterie. Hij heeft heel wat ervaring opgedaan in Brussel en Gent, maar was ook eigenaar van 't Keukentje in Sint Martens Latem. In totaal telt het gastenverblijf slechts vijf kamers, welke allemaal zeer charmant werden ingericht. Alle kamers hebben een eigen badkamer met ligbad en douche. Tevens is er ook een Honeymoon Suite, alsook een familie kamer. Onsea House heeft een heel mooi terras, wat overdekt is met palmbladen en zo voor de nodige schaduw zorgt. Vanop het terras heb je een fraai uitzicht over de tropische omgeving. De Palm Banda bevindt zich achter aan het huis en is een leuke locatie m te genieten van een maaltijd, of gewoon tot rust te komen. Wie extra wil genieten moet zeker eens plaats nemen in de Hippo Pool Banda, een jacuzzi die mooi verwerkt is in een houten verhoog. Wie dorst heeft kan terecht in de bar, waar je zelfs een Belgisch biertje kan proeven. Er is tevens een zitruimte en een snookertafel. De tropische tuin omvat tevens een mooi zwembad, dat tevens zicht heeft op Mount Meru.
Opmerking: Prijs omvat koffie en thee tijdens de ochtend en ontbijt, alsook thee in de namiddag. Indien op DBB of FB basis gereserveerd, zijn er ook aanbevolen wijnen inbegrepen. Transfers mogelijk, prijs op aanvraag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbod

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen