GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Outpost Lodge

28kamers/units
Tanzania | Arusha | Arusha Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Cathy & Steve Attwell
1386.45 m | Lat:S 3° 22' 47" Long: E 36° 41' 55" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Outpost Lodge is een charmant gastenverblijf in het centrum van Arusha. Alle kamers liggen in een zeer verzorgde en weelderige, exotische tuin met onder andere palmbomen. De stad ligt letterlijk op wandelafstand, maar eens binnen het domein merk je helemaal niets meer van de drukte. De lodge heeft een eigen restaurant dat luistert naar de naam Cafe Mambo. Hier kan je terecht voor een heerlijke maaltijd, snack of een drankje. De sfeer in het gastenverblijf is zeer gemoedelijk en het personeel is zeer gedienstig. Het is trouwens de allereerste Bed and Breakfast in Arusha, die de deuren opende in 1992. In totaal zijn er 28 kamers die zeer comfortabel en charmant werden ingericht. Alles is tot in de puntjes verzorgd, maar verwacht geen overdreven luxe. De uitstraling van iedere kamer is anders. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer, televisie en een koffie en thee eilandje. Er zijn de populaire Garden Bungalows, het hoofdhuis met aanpalende kamers en een dubbel verdiep met grote kamers, alsook een kamer voor mensen met een fysieke beperking. Prijs/kwaliteit is Outpost Lodge een absolute aanrader, zeg dat Go Zuid-Afrika het gezegd heeft!
Opmerking: Enkel een voorschot van 100% bevestigt een reservatie. Kinderen onder de 12 jaar, die een kamer delen met twee volwassenen aan 50%. Tot 3 jaar zelfs gratis.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen