GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Manor at Ngorongoro

20kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Elewana Collection
1700.21 m | Lat:S 3° 18' 6" Long: E 35° 38' 3" check-in: 12:00 / check-out: 10:00
Reserveer
The Manor at Ngorongoro is een zeer exclusieve lodge gelegen langsheen de beroemde Ngoronogoro krater-ring. Het oude herenhuis is prachtig gerestoreerd en de locatie is zeer bijzonder en uniek. Hier ontmoet de gastvrijheid, waarvoor Tanzania zo gekend is, de eeuwenoude charme van Europese architectuur, met een vleugje Afrikaanse tinten. Het domein omvat 1.500 hectare koffieplantage. Het gaat om de zeer geliefde Arabica koffie die wereldwijd bekend is. Elke Manor Suite heeft zijn eigen inkom en een privaat terras. Centraal in iedere suite staat de open haard, welke dubbelzijdig is en dus directe warmte geeft in gans de kamer. De inrichting is zeer klassiek, maar dan wel met de fijnste afwerking en heel veel gevoel voor detail. De aansluitende badkamer is ruim en heeft een eigen douche en ligbad. Verder zijn er ook de Stable Cottages, welke, zoals de naam het reeds doet vermoeden, niet ver van de stallen liggen. Op verzoek kan het ontbijt bij je cottage geserveerd worden. Er is een aparte eet- en leefruimte, eveneens voorzien van een open haard. De Stable Cottage telt twee verdiepen. Op de benedenverdieping heb je de Master Suite en boven heb je een kamer met twee enkele bedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Er is tevens een kinderkamer voorzien, welke eveneens een eigen badkamer heeft, alsook een speelruimte. Onder de vele activiteiten die vanuit de lodge kunnen worden georganiseerd behoren onder andere de krater tour, paardrijden op het domein, Sundowner Cocktails, gamedrives in Lake Manyara Nationaal Park en nog tal van andere zaken.
Opmerking: Park Fees zijn niet inbegrepen. Exclusief gebruik van het voertuig aan 400 US$/per dag/voertuig

Full Board (FB): Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium) en wasserette
Fully Inclusive (FI) Game Package: Prijs van de overnachting, inclusief de maaltijden en lokale drankjes (non-premium). Wasserette.Verder ook de gamedrive en Crater Service Fee, transfers van en naar de dichtst bijzijnde airsptrip

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen