GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ngorongoro Wildlife Lodge

80kamers/units
Tanzania | Arusha | Karatu Tanzaniaanse eigenaar/uitbater(s): Hotels and Lodges
2514 m | Lat:S 3° 12' 35" Long: E 35° 27' 46" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ngorongoro Wildlife Lodge biedt een prachtig uitzicht op de gelijknamige beroemde krater. De lodge werd volledig in lokale steen en hout opgetrokken om zo helemaal mee op te worden genomen, een met de natuur. Vanuit haar bevoorrechte positie hebben alle kamers van de lodge een adembenemend ononderbroken uitzicht, terwijl het openluchtterras en de Rhino Lounge Bar een prachtig panoramisch uitzicht bieden over de hele krater. De lodge nodigt gasten uit op een ​​onvergetelijke safari ervaring, zowel voor het aanschouwen van het prachtige landschap, alsook de verscheidenheid aan wilde dieren. Accommodatie wordt aangeboden in de vorm van ruime kamers, die allemaal een prachtig uitzicht hebben over de krater. De kamers werden mooi ingericht met een serene sfeer van elegantie, allen met een eigen badkamer, centrale verwarming en een klamboe. De meeste kamers beschikken over twee enkele bedden of een dubbel bed, evenals onderling verbonden kamers speciaal ontworpen voor gezinnen.

Het panoramische restaurant combineert de internationale hoge normen van gastvrijheid en service met prachtige exotische accenten van de lokale levensstijl. De professionele koks, voor wie de keuken een kunst is, maken van de geneugten van de meest veeleisende fijnproevers in zowel internationale als lokale recepten. Op het terras zijn gigantische verrekijkers strategisch geplaatst waardoor het mogelijk is om wilde dieren te observeren die zich in de krater bewegen. Het is tevens de ideale plek om te genieten van een eerlijke cocktail en tijdens het donker de duizenden sterren aan de hemel te aanschouwen. Wie toch in contact wil blijven met de buitenwereld, kan terecht in de tv-lounge. Er is tevens een goed gevulde bibliotheek, compleet met informatie over de Ngorongoro Conservation Area. Een professionele verpleegkundige is beschikbaar in de lodge voor medische hulp en eindeloze diensten omvatten ook volledige huishoudelijke diensten, zoals een was- en oppasservice (op aanvraag), evenals communicatiemiddelen zoals internet, telefoon en radio. Daarnaast is er een wisselkantoor beschikbaar waar de meest gangbare kredietkaarten worden geaccepteerd.

De Ngorongoro Krater wordt vaak aangeduid als het 'Achtste Wonder van de Wereld' en is een grote caldera van 600 meter diep dat het meest unieke ecosysteem op de planeet herbergt, met 20.000 grote grazende zoogdieren en de grootste concentratie van roofdieren op aarde. Een dagtocht naar Olduvaikloof kan worden georganiseerd voor zij die op zoek zijn naar de eerste activiteiten van de menselijke voorouders. Ook is een bezoek aan het nabijgelegen Laetoli de moeite waard waar hominide voetsporen worden bewaard in vulkanisch gesteente welke naar schatting 3,6 miljoen jaar oud zijn. Natuurliefhebbers kunnen genieten van een aantal geweldige activiteiten, zoals spectaculaire wildleven, fotografische safari's, gamedrives, gespecialiseerde ornithologische safari's, wandelingen langs de kraterrand, en een bezoek aan traditionele dorpen.

Opmerking: Tarieven zijn inclusief BTW en Service Charge. Toegang tot het park is niet inbegrepen in het tarief. Enkel een voorschot van 50% bevestigd een reservatie. Tijdens het paasseizoen is een supplement van 30 US$ van toepassing/per persoon/nacht (vier dagen). Tussen 24/12 en 2/1 is een supplement van 40 US$ van toepassing/per persoon/per nacht.

Kinderen:

- 3 tot 12 jaar delend met 1 volwassene: 100%
- 3 tot 12 jaar delend met 2 volwassene: 50%
- 3 tot 12 jaar met een eigen kamer: 75%

Niet meer dan 1 kind per kamer, indien delend met twee volwassenen. Geen derde volwassene extra op de kamer toegestaan. Kerst, Nieuwjaar en Pasen dan betalen alle leeftijden het volwassen tarief. Ook op extra maaltijden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtBuffetLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadRolstoel vriendelijkInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyBaby vriendelijkParkeerplaatsBuffet

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Tanzania te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen