GO ZUID-AFRIKA

terug naar de lijst

16 daagse Het beste van de West- en Oost-Kaap

vanaf
18,859 Rand (945.31 €) pp
Zuid-Afrika
Kaapstad | Knysna | Tsitsikamma | Port Elizabeth | Addo | Graaff Reinet | Beaufort-West | Oudtshoorn | Wijnlanden
prijsofferte aanvragen
Een trip om nooit te vergeten! Bezoek Kaapstad en Tafelberg, een van de 7 natuurwonderen in de wereld. Kaap de Goede Hoop staat natuurlijk ook op het programma, net als de Tuinroute met pittoreske badplaatsen als Knysna en Plettenberg Baai. Maak een fikse wandeling in Tsitsikamma dat deel uitmaakt van Garden Route nationaal park, en laat je overdonderen door het wildleven in en rondom Addo Elephant nationaal park, en dit in combinatie met een bezoek aan het Schotia privé-wildpark in een 4x4 met ranger. Geniet van de rust en schoonheid van de Kleine Karoo met toch een tikkeltje avontuur en eindig in de wereldberoemde wijnregio's van de Kaap!

OPMERKING:
Meer te weten komen over apartheid, ga dan mee met de Robbeneiland en Townshiptour (1 dag extra)
Zin in avontuur combineer dit programma dan met onze The Great White Haaien Expeditie (4 dagen extra)
Gek op walvissen, combineer dit programma dan met onze Walvissen Expeditie (4 dagen extra)
Wandel je graag en ben je geïnteresseerd in rotsschilderingen van de San - Onthaasten in de Cederberg (5 dagen extra)
Verlenging, de Victoria Watervallen (3 dagen extra)
De Victoria Watervallen (Zimbabwe) combineren met Chobe National Park (Botswana) (6 dagen extra)

DAG 1 | VERTREK

Vertrek met een nachtvlucht naar Kaapstad.

DAG 2 | AANKOMST KAAPSTAD (± 50 km)

Je landt in Cape Town International Airport, waarna de bagage en huurwagen wordt opgehaald. Zuid-Afrika kent geen tijdsverschil met Europa (tenzij in de Europese winter, dan loopt België en Nederland een uurtje achter), dus kan je meteen aan de rondreis beginnen. Een bezoek aan het beroemde V&A Waterfront dat bekend staat voor de vele winkels, gezellige terrasjes en heerlijke restaurants is meteen een goede start van een mooie reis.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Deluxe (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 3 | KAAPSTAD - TAFELBERG - KIRSTENBOSCH TUINEN (± 50 km)

Na een goede nachtrust ben je klaar om de stad grondig te gaan verkennen. Eerst vertrek je naar Tafelberg (indien het weer dit toelaat). Via de moderne kabelbaan word je 1086 m hoger gebracht en kan je genieten van een adembenemend zicht over de stad en het schiereiland. Daarna trek je de binnenstad in en kan je kuieren langs de Company's Garden, nog enkele souvenirtjes kopen in de winkel-wandelstraat en de geur opsnuiven van verse snijbloemen op de bloemenmarkt van Trafalgar. Je kan de stad en omgeving op een dag bezoeken met de Cape Town City Sightseeing bus, een Engelse bus die halt houdt bij de belangrijkste bezienswaardigheden. Met een dagticket kan je bij eender welke halte op- en afstappen. Tijdens de bustrip krijg je zelfs uitleg in het Nederlands over alle bezienswaardigheden. Dan naar de Kirstenbosch Botanische tuinen waar je lekker kan wandelen. Deze botanische tuin die internationaal bekend is, heeft een enorme verscheidenheid aan inheemse bloemen en planten. Dit is een van de 7 wereldtuinen en is het hele jaar door de moeite om te bezoeken, aangezien de prachtige planten en bloemen op verschillende momenten van het jaar in bloei staan. Wie daarenboven wil genieten van een fraai uitzicht, moet zeker de 'boomslang' op, een houten wandelbrug tussen de bomen op 11 meter hoogte.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Deluxe (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 4 | KAAP DE GOEDE HOOP (± 140 km)

Kaap de Goede Hoop, een van de mooiste plekjes in Zuid-Afrika, mag niet ontbreken op je programma. Eerst kan je een bezoek brengen aan Boulders Beach, met de bekende Afrikaanse pinguïns, om daarna koers te zetten naar Kaap de Goede Hoop, wat deel is van het veel grotere Table Mountain nationaal park. In het natuurpark krijg je de kans om struisvogel, baviaan, bontebok, rode hartebeest en eland te zien, en met wat geluk, tijdens het walvisseizoen. ook de zuidkaper. Aan Kaappunt kan je een wandeling maken tot bij de vuurtoren vanwaar je een prachtig zicht hebt over de kust. Na de middag wordt de tocht verder gezet via een van de meest spectaculaire kustbanen ter wereld, Chapman's Peak drive. Met de steile rotshellingen aan de ene kant van de baan en zicht over de oceaan aan de andere kant kronkel je voorzichtig tot in Houtbaai. In dit havenstadje kan je eventueel een boottocht doen naar Duikereiland, gekend voor de duizenden Kaapse pelsrobben (zeehonden). Deze boottocht duurt ongeveer 35 minuten en buiten het aanschouwen van de zeehonden kan je eveneens genieten van een prachtig zicht op de Sentinel en de kustlijn van het Kaapse schiereiland. De rit terug naar de Kaapse binnenstad brengt je via de kust langs Llandudno, Campsbaai, Clifton en Bantry Bay, waar je een prachtig uitzicht hebt over de oceaan en de Twaalf Apostelen. Dankzij de verschillende uitkijkpunten kan je hier genieten van de mooiste zonsondergang van de Kaap.
Comfort: Maartens Guesthouse **** Kamertype: Deluxe (BB)
Charme: De Tafelberg Guesthouse **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Ocean View House **** Kamertype: Superior (BB)

DAG 5 | KAAPSTAD - TUINROUTE (± 480 km)

Nu verlaat je de Kaap via Swellendam, het tweede oudste dorp van het land en gekend voor de vele historische gebouwen. Vervolgens passeer je langs Mosselbaai, de plaats waar Bartholomeu Dias in 1488 voet aan wal zette nadat er muiterij aan boord van zijn schip uitbrak. In het museum staat een replica van het schip waarmee hij Afrika trachtte rond te varen, en daarnaast zie je er de postboom, een witmelkhout boom waarin schoenen werden gehangen met brieven van de matrozen die er langs kwamen tijdens hun lange vaart. Vanuit Mosselbaai is het dan niet zo ver meer naar Wilderness, het begin van het vijfmerendistrict, gelegen tussen de Indische Oceaan en de Outeniqua-bergen. Je volgt de kust en net voor Knysna heb je zicht over het Groenvlei-meer, het enige zoetwatermeer van de vijf meren dat gevoed wordt door ondergronds bronwater. Indien je in charme en exclusief reist, is Knysna je bestemming voor de komende dagen. Knysna heeft heel wat te bieden en is vooral gekend voor haar verse oesters, de beroemde Knysna Heads, die de opening vormen tussen de Indische Oceaan en de lagune, en haar druk bezochte waterfront.
Comfort: JustFor2 Kamertype: Cottage (RO)
Charme: Waterfront lodge **** Kamertype: Standard kamer (BB)
Exclusief: St James of Knysna **** Kamertype: Superior Suite (BB)

DAG 6 | KNYSNA - TSITSIKAMMA (± 100 km)

Je bent nu in het hart van de Tuinroute met prachtige steden vlak bij de kust en een groot inheems bosgebied. Knysna ligt hier bij een prachtige lagune, het Featherbed Nature Reserve (verenbed natuurreservaat, zo genoemd door de Portugezen omdat ze voor de eerste keer in maanden eindelijk rustig konden slapen). De belangrijkste attractie in Knysna is wellicht de Knysna Heads, twee zandsteenklippen die de lagune met de zee verbinden en van waar je een prachtig zicht hebt op de Indische Oceaan, de lagune en Leisure Island. In de The Quays Waterfront heb je de kans om heerlijke lokale verse oesters te proeven of een boottochtje te ondernemen op de lagune, naar onder andere het Featherbed Nature Reserve. Plettenberg Bay is dan weer een uitverkozen plaats om walvissen en dolfijnen te observeren of te genieten van het witte strand en de Indische Oceaan. De dag eindigt in Tsitsikamma, wat onderdeel uitmaakt van het veel grotere Garden Route National Park, een typisch fynbos en marine gebied waar je verschillende wandelingen kan maken die ideaal zijn om het lokale regenwoud te verkennen, met houtsoorten als geelhout, stinkhout en melkhout. Indien je in comfort reist, keer je terug naar George en bezoek je van hieruit de volgende dag het park.
Comfort: JustFor2 Kamertype: Cottage (RO)
Charme: Tsitsikamma Nationaal Park Kamertype: Chalet (RO)
Exclusief: Lily Pond Country Lodge **** Kamertype: Luxury garden suite (BB)

DAG 7 | TSITSIKAMMA

Aan de Stormsrivier binnen het kamp is een wandeling voorzien (achter het restaurant) om naar de hangbruggen en de Stormsriviermonding te wandelen. Voor de vogelliefhebbers is het zoeken naar de mooie Knysna toeraco. Mochten er avonturiers tussen jullie zitten, dan is de Otter trail een uitdaging die niet te weerstaan valt. Je hoeft het ganse traject, dat 4 dagen in beslag neemt, niet te doen om het mooie van deze route te zien. Na een 1,5 uur durende wandeling kom je aan een waterval en een frisse duik in het water komt dan als een welverdiende afkoeling. Alle accommodatie binnen het park hebben zicht over de Indische Oceaan.
Comfort: Tsitsikamma Nationaal Park Kamertype: Oceanette (RO)
Charme: Tsitsikamma Nationaal Park Kamertype: Chalet (RO)
Exclusief: Lily Pond Country Lodge **** Kamertype: Luxury garden suite (BB)

DAG 8 | PORT ELIZABETH - ADDO NATIONAAL PARK (± 250 km)

Je verlaat Tsitsikamma en komt na een tweetal uurtjes rijden in Port Elizabeth aan, een stad gesticht door de Engelsen in 1820. De rijkdom uit die tijd is duidelijk zichtbaar in de mooie Victoriaanse gebouwen, een gevolg van de industriële revolutie en de struisverenindustrie. Port Elizabeth, ook wel PE genaamd is een mooie stad aan een al even mooie kust en een stop bij het Donkin Plein en Gov. Mbeki Avenue is zeker een aanrader. Addo ligt op 65 km ten oosten van Port Elizabeth en maakt deel uit van Greater Addo wat een slordige 340.000 hectare op het vaste land en 80.000 hectare zee omvat. Dit maakt Addo tot het twee grootste nationaal park van Zuid-Afrika. Wie Addo zegt, spreek meteen over een brede waaier aan dieren. Het park promoot zichzelf zelfs als Big Seven (leeuw, luipaard, olifant, buffel, neushoorn, witte haaien en walvissen, meer bepaald de zuidkaper) maar je vindt er ook buffel, koedoe, rode hartebeest, bergzebra, eland, vele antilopen en ook leeuwen. Je kan er met je eigen wagen via zandwegen doorrijden of gebruik maken van de lokale gidsen voor een gamedrive. Er zijn verschillende drinkputten, waaronder de beroemde Hapoor Dam waar de olifanten zich vaak verzamelen.
Comfort: Chrislin African Lodge Kamertype: Garden Hut (BB)
Charme: Addo Nationaal Park Kamertype: Cottage (RO)
Exclusief: Woodall Country House ***** Kamertype: Luxury (BB)

DAG 9 | ADDO NATIONAAL PARK - SAFARI (± 75 km)

De volgende dag kan je voor de middag nogmaals op zoek gaan naar de verschillende diersoorten in het nationaal park. In de namiddag ga je naar Schotia, waar je meteen bij aankomst begint aan een drie uur durende gamedrive waarbij een ranger je per open jeep tot bij de dieren brengt.

Wat u mag verwachten van deze Gamedrive:

Rond 15.00 vertrek je met open jeep en ranger, in het gezelschap van 6 andere bezoekers, op het terrein van Schotia waar je op zoek gaat naar al het wild dat aanwezig is op het domein. Het gebied is zo uitgestrekt dat je ruim de tijd hebt om dieren te observeren. Ter plekke krijg je de nodige uitleg over de dieren die gespot worden en kan je uitgebreid fotograferen. Na een klein 1,5 a 2 uur word je een drankje en versnaperingen aangeboden. Vervolgens wordt er verder gezocht naar het wild, waaronder de leeuwen. Na zonsondergang word je ondergebracht in de grootste boma van het land waar het kampvuur reeds brand en u een warme maaltijd (inclusief) met drankjes wordt aangeboden. Na het avondmaal neemt de ranger je nog even mee in het donker op safari om vervolgens weer bij de receptie te worden gebracht. Rond 21.00 ben je klaar om terug naar je logement te reizen. Grote voordeel van deze regio is dat het gebied volledig malaria vrij is.
Comfort: Chrislin African Lodge Kamertype: Garden Hut (BB)
Charme: Addo Nationaal Park Kamertype: Cottage (RO)
Exclusief: Woodall Country House ***** Kamertype: Luxury (BB)

DAG 10 | ADDO NAAR GRAAFF-REINET (± 265 km)

De Kleine Karoo (Khoisan woord voor 'land van dorst') komt pas echt tot zijn recht wanneer een bezoek wordt gebracht aan het historische Graaff-Reinet met haar typische Kaap-Hollandse en Victoriaanse gebouwen. Na de middag, tegen zonsondergang, breng je een bezoek aan de Vallei der Verlatenheid. Vanop de heuvels heb je een uniek zicht op het dorp en de vergezichten van de Karoo. Je ziet niet alleen Graaff-Reinet aan je voeten liggen, maar kan genieten van vergezichten die tot 80 km ver rijken. Indien je opteert om te logeren in Mount Camdeboo prive-wildpark, dan is 'High Tea' (vieruurtje), een namiddag gamedrive, het avondmaal, de volgende dag een ochtend gamedrive en het ontbijt inclusief. De gamedrives nemen een drietal uur in beslag, afhankelijk van het aantal wild dat u ziet.
Comfort: Drostdy hotel **** Kamertype: Standard room (BB)
Charme: Drostdy hotel **** Kamertype: Executive room (BB)
Exclusief: Mount Camdeboo ***** Kamertype: Camdeboo Manor (FI)

DAG 11 | GRAAFF REINET - KAROO - OUDTSHOORN (± 320 km)

Nu trek je dieper de Karoo in en het zal geen uitzondering zijn dat je ook dit keer op verschillende plaatsen wild zal aantreffen, vooral springbok, Angora geiten (mohair) en merino schapen vinden in deze woestenij een veilige schuilplaats. Beaufort West, het geboortedorp van Christian Bernard, de eerste chirurg die een succesvolle harttransplantatie uitvoerde in 1967, heeft ook een natuurpark genaamd Karoo nationaal park, waar zelfs 4x4 liefhebbers aan hun trekken komen. Ondertussen werden hier enkele jaren geleden leeuwen succesvol terug uitgezet in de natuur, dit nadat ze meer dan honderd jaar geleden geheel verdwenen waren van het toneel. Later op de dag bereik je Oudtshoorn, de thuisbasis van de struisvogelindustrie en een zeer populaire toeristische bestemming.
Comfort: Oakdene Guesthouse **** Kamertype: Comfort king/twin room (BB)
Charme: De Denne **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Rosenhof Country House ***** Kamertype: Standard (BB)

DAG 12 | MEIRINGSPOORT - SWARTBERG PAS (± 175 km)

De Cango Wildlife ranch komt vandaag als eerste aan de beurt, een interessante plek om allerlei Afrikaanse katachtigen, vogels en andere dieren van dichtbij te zien, maar dit park is veel meer. Zo kom je alles te weten over krokodillen, mini nijlpaarden, lemuren en allerlei soorten slangen. Een uniek park voor zowel jong als oud. Mits een kleine bijdrage kan je hier ook op de foto met een cheeta. Mocht je gisteren nog niet in de gelegenheid zijn geweest, kan je vandaag een bezoek aan een van de struisvogelboerderijen brengen. Hoogtepunt van de dag is ongetwijfeld de Swartbergpas/Meiringspoort route. Via de Meiringspoort, een door de rivier uitgesleten geul, rij je in de richting van Prince Albert. Dit dorp is gekend voor haar droge vruchtenindustrie en heerlijke olijven. Na het middagmaal hier genuttigd te hebben, gaat het verder via de prachtige Swartberg pas. Het is bijna onmogelijk te beschrijven hoe dit natuurfenomeen zijn schoonheid overdraagt aan de mens. Na de 23 km lange bergpas te hebben getrotseerd, kan je nog een bezoek brengen aan de enige bovengrondse grotten in Zuid-Afrika, de Cango Caves, waar je een rondleiding krijgt van een uur. Via de Schoemanshoek Vallei bereik je uiteindelijk terug Oudtshoorn.
Comfort: Oakdene Guesthouse **** Kamertype: Comfort king/twin room (BB)
Charme: De Denne **** Kamertype: Luxury (BB)
Exclusief: Rosenhof Country House ***** Kamertype: Standard (BB)

DAG 13 | OUDTSHOORN - ROBERTSON WIJNLANDEN VIA ROUTE 62 (± 270 km)

Via de Route 62, een toeristische kopij van de Amerikaanse Route 66, maar dan wel veel mooier, gaat het van het dorre, ruwe Karoo landschap via imposante passen als de Twee huisrivieren en de Touwrivier pas, langs fruit- en wijngaarden in de richting van de Kaap. Op geen enkel moment is deze route saai, er is zoveel afwisseling in natuurschoon dat je op elk moment wel aan het genieten bent. Je eindigt in een van Zuid-Afrika's verborgen pareltjes in de wijnregio, Robertson, ook gekend als de 'Vallei van Wijn en Rozen', gelegen in de schaduw van de majestueuze Langeberg. Het is de poort van en naar de Route 62, een ideale halte tussen Kaapstad en Oudtshoorn op de wereldvermaarde Tuinroute. Behalve de kenmerkende versterkte dessertwijnen, waar de streek van oudsher bekend om stond, komen hier nu ook een aantal van Zuid-Afrika's meest gewaardeerde Chardonnay en Shiraz wijnen vandaan. Wij kunnen Robertson wijnlanden ten zeerste aanbevelen, maar u heeft ook de mogelijkheid om te overnachten in bijvoorbeeld Somerset West, Stellenbosch, Franschhoek, Wellington of Paarl.
Comfort: Bonne Esperance (Stellenbosch)**** Kamertype: Loft room (BB)
Charme: Ballinderry Guest House (Robertson)***** Kamertype: Deluxe room (BB)
Exclusief: La Cabriere Country House (Franschhoek)**** Kamertype: Garden Suite Deluxe (BB)

DAG 14 | ROBERTSON - WIJNLANDEN (± 265 km)

Vanuit Robertson gaat het via Paarl naar Stellenbosch. Beide steden zijn de moeite om te bezoeken, met onder andere het rietendak kerkje en de pastorij maar ook het Taalmonument in Paarl en de binnenstad van Stellenbosch, met een van de grootste concentraties aan geklasseerde gebouwen in Victoriaanse en Kaap-Hollandse stijl, zoals in de Dorpstraat, komen aan bod. Net buiten Stellenbosch ligt Boschendal. Hier in de tuinen van Boschendal kan er tijdens de zomermaanden een picknick besteld en genoten worden, een absolute aanrader. Na het middagmaal reis je verder via het pittoreske Franschhoek in de richting van Villiersdorp, dat gelegen is in het hartje van de fruit- en wijnindustrie. Voornaamste fruitsoorten die hier gekweekt worden zijn, appels, peren, perziken, pruimen en nectarines. De oogst start vanaf februari en loopt uit tot april. Via de R43 gaat het daarna terug naar Robertson of u blijft in Franschhoek of Stellenbosch.
Comfort: Bonne Esperance (Stellenbosch)**** Kamertype: Loft room (BB)
 Charme: Ballinderry Guest House (Robertson)***** Kamertype: Deluxe room (BB)
Exclusief: La Cabriere Country House (Franschhoek)**** Kamertype: Garden Suite Deluxe (BB)

DAG 15 | WIJNLANDEN - TERUGVLUCHT

In de voormiddag is het stilaan tijd om de bagage nog een keer te pakken en om weer richting de Kaap te reizen. De eindbestemming wordt opnieuw Cape Town International Airport, waar je de wagen zal inleveren en de vlucht terug naar Europa zal aanvatten. Mocht je niet de kans hebben gekregen om bekende wijnregio's zoals die van Stellenbosch, Paarl of Franschhoek te ontdekken, heb je daar vandaag nog de gelegenheid voor indien je een avondvlucht hebt. Stellenbosch is een zeer historische universiteitsstad, beter gekend als eikenstad. In 1679 stichtte Simon van Der Stel de stad. Typisch voor de stad zijn de vele Kaap-Hollandse, Georgiaanse en Victoriaanse huizen. Waarschijnlijk het meest gekende is Oom Samie se winkel en het dorpsmuseum. Maar ook de andere wijnsteden zijn meer dan de moeite waard om een bezoekje te brengen.

DAG 16 | THUISKOMST

Prijslijst

2 PERSONEN 4 PERSONEN 6 PERSONEN
Per persoon in Comfort18,859 Rand (± 945.31 €)18,898 Rand (± 947.24 €)18,147 Rand (± 909.64 €)
Per persoon in Charme23,937 Rand (± 1,199.85 €)23,976 Rand (± 1,201.78 €)23,225 Rand (± 1,164.18 €)
Per persoon in Exclusief45,869 Rand (± 2,299.20 €)45,908 Rand (± 2,301.13 €)45,157 Rand (± 2,263.53 €)

PRIJZEN PER PERSOON OP BASIS VAN:

Prijs gebaseerd op tarieven van toepassing in het hoogseizoen van oktober 2023. Tussen mei en september gelden op sommige plaatsen laagseizoenstarieven wat uw reis voordeliger maakt.

Indien 2 samenreizenden in 1 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg C (Toyota Corolla manual) - Avis Rent a Car
Indien 4 samenreizenden(*) in 2 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg L (Nissan X Trail 4x4 automatic) - Avis Rent a Car
Indien 6 samenreizenden(*) in 3 tweepersoonskamer - Huurwagen Catg N (Hyundai H1 bus automatic) - Avis Rent a Car

* Indien u met meerdere personen samen reist (vrienden of familie) kan u ook opteren om een chalet/cottage/rondavel te delen. Sommige locatie beschikken namelijk over dergelijke type accommodatie waarbij meerdere kamers (al dan niet met eigen badkamer) zijn ondergebracht en waardoor u nog voordeliger kan reizen. Wij maken hiervoor graag een aangepaste offerte op.

TYPE:

Comfort: Intieme voordelige middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Charme: Intieme middenklasse logementen met een persoonlijk karakter
Exclusief: Eersteklas luxe logementen met oog voor detail en persoonlijke service

BB = Kamer en ontbijt RO = Enkel overnachting DBB = Kamer, ontbijt en avondmaal FB = Kamer, ontbijt, lunch en avondmaal FI = alle maaltijden, 2 game activiteiten en overnachting

TIP: De selectie van accommodatie/auto is indicatief en mits beschikbaarheid. Go Zuid-Afrika beschikt over een uitgebreide selectie van andere verblijfplaatsen/auto's, wat u als klant de mogelijkheid biedt ZELF een selectie te maken. Hiervoor maken we graag een volledige aangepaste nieuwe offerte op.
Tevens kan u naar believen dagen aanvullen of uw reis inkorten, afhankelijk van uw tijd en budget. Wanneer uw kinderen meereizen maken we steeds een offerte waarin wordt rekening gehouden met de leeftijd, en/of u een kamer deelt (waar mogelijk).

INBEGREPEN:

Overnachtingen in B&B's, lodges of hotels op basis van kamer en ontbijt, tenzij anders vermeld
Overnachting in nationale parken op self-catering basis
Mount Camdeboo: alle maaltijden en 2 game drives per dag
Namiddag Gamedrive in Schotia Game Reserve, inclusief avondmaal
Huurwagen (14 dagen) met onbeperkt aantal kilometers, airco en 100% omnium verzekering, inclusief schade aan banden, velgen en wieldeksels alsook glasbreuk. Tweede chauffeur gratis
Btw
Go Zuid-Afrika app en complete interactieve en digitale reisgids alsook gps-coordinaten en wegbeschrijvingen (andere opties mogelijk)

NIET INBEGREPEN:

Alle vluchten en luchthaventaksen
 Contractkost huurwagen - 105 rand per huurperiode
Benzine en indien gewenst huur gps (99 rand per dag)
Visum indien dit vereist moest zijn
Inkomgelden en conservation fee(s) nationale parken
Dranken, snacks, middag- en avondmaal
Fooien
Reis en/of annulatieverzekering
De definitieve reissom wordt bepaald aan de hand van de door jou aan te geven reisdatum en is afhankelijk van beschikbaarheid en je persoonlijke reisvoorkeur(en).

LOADING MAP...

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons prijsofferte aanvragen

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten