GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Kambaku Safari Lodge

7kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bryce and Nicola
457.23 m | Lat:S 24° 21' 56" Long: E 31° 15' 14" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Kambaku, 'Where Legends Linger', zo staat het vermeld op de brochure van deze unieke lodge, eigendom van Bryce en Linda, een zeer charmant koppel dat ervoor zal zorgen dat een verblijf in deze prachtige lodge een blijvende herinnering is. Kambaku Safari Lodge is gelegen in het al even unieke Timbavati Private Game Reserve. Dat ligt nota bene open naar het Kruger Nationaal Park, waardoor dieren vrij kunnen bewegen tussen beide gebieden. Het is een kleinschalige lodge, maar laat dat nu net in uw voordeel werken. Hierdoor ben je garant dat persoonlijke aandacht, service en uitstekende gamedrives de orde van de dag zijn. Alle kamers hebben wel iets unieks. Kamer 1 is de Honeymoon Suite en ligt het dichtste bij de drukbezochte drinkplaats. Kamer 4 is een Family Suite en kan tot 4 personen in de kamer onderbrengen, in twee aparte kamers. In kamer 6 kan een extra bed in voor een kind en deze kamer geeft uit op kamer 5 die met elkaar in verbinding staan. Gratis draadloos internet op alle kamers en in de lounge.

In de jaren '70 werden in het Timbavati gebied witte leeuwen ontdekt, die onderwerp van gesprek waren in die tijd en zelfs de dag van vandaag nog een serieus gespreksitem zijn. Er zijn zelfs boeken over geschreven en documentaires over gemaakt. Wie geluk heeft kan deze zeldzame dieren op deze unieke plek waarnemen. Laat Kambaku Lodge alvast een goede uitvalsbasis zijn.

Opmerking: Kinderen ouder dan 4 jaar mogen mee op gamedrive en als ze ouder zijn dan 12 zijn ze welkom op de bushwalk. Een privévoertuig wordt dan aangeraden en is beschikbaar voor 5700 rand/dag (6400 rand/dag in 2021).
Prijs van de overnachting is inclusief drie game-activeiten (twee gamedrives, 1 bushwalk) Gamedrive snacks, brunch, High Tea en avondmaal, alsook koffie en thee, lokale drankjes en bier.
Niet inbegrepen is de toegang tot het Timbavati Reserve (190 rand per voertuig) en de Conservation Fees, 400 rand/per persoon in 2020.

Dagindeling Kambaku

Een typische dagindeling voor Kambaku is dat gasten arriveren tussen 13 en 14 uur en vrijwel meteen het middagmaal kunnen nuttigen. Vervolgens is er tijd om te rusten en rond 16 uur volgt High Tea (vieruurtje) met versnaperingen. Dan maakt u meteen kennis met uw ranger/spoorzoeker en na een halfuur ben je vertrekkensklaar voor de gamedrive. Onderweg wordt er even halt gehouden voor een drankje en een hapje bij zonsondergang. Rond 20 uur ben je terug in het kamp en is er nog even de tijd om op te frissen. Vervolgens volgt het avondmaal in de boma bij het kampvuur.

De volgende ochtend word je vroeg gewekt en krijg je koffie en/of thee alvorens opnieuw op gamedrive te vertrekken. Afhankelijk van de hoeveelheid wild dat je onderweg ziet ben je tussen 9u en 9.30u terug in de lodge. Rond 10u is er tijd voor een uitgebreide brunch waarna het programma van daags voordien zich zal herhalen. Wie graag wil deelnemen aan de Bush Walk, kan dit ruilen voor een gamedrive, dit kan best vooraf besproken worden met het management of de ranger.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in