GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Xanatseni Private Camp

5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Zanel Nel
390.08 m | Lat:S 24° 13' 30" Long: E 31° 16' 57" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Xanatseni Private Camp is gelegen in het Klaserie Private Nature Reserve, een van de grootste privaat wildparken van het land. Het maakt deel uit van het Greater Kruger Nationaal Park en dat betekent zoveel als dat er geen hekken zijn tussen beide parken, wat maakt dat dieren vrij rond kunnen bewegen tussen de verschillende concessies. De rangers zijn opgegroeid in dit gebied en kennen de regio dan ook uit hun broekzak, wat maakt dat ze bijzonder goed dieren kunnen opsporen en een gamdrive telkens weer belonend is. Dat maakt ook dat ze vaak tot op 10 meter afstand van de dieren kunnen komen, wat dan weer spectaculaire foto's zal opleveren en vooral een unieke ervaring. Hier heb je een rijke dierenwereld, met onder andere de Big Five (neushoorn, buffel, leeuw, olifant en luipaard), maar ook giraf, zebra, hyena, nijlpaard, wildebeest en tal van antilopensoorten.

In totaal zijn er vijf luxe kamers, die niet alleen zeer ruim zijn, maar ook nog eens heel netjes verzorgd en comfortabel werden ingericht. Alle kamers geven uit op de tuin en een terras.
De Tseni Suite is een suite met 2 slaapkamers en kijkt uit op de open ruimte tegenover het Xanatseni Private Camp. Het is uitgerust met een keuken, een lounge, een eetkamer en een tv met volledige DSTV en een boma. De slaapkamers hebben een eigen badkamer met een douche en een bad, evenals een airconditioner en een plafondventilator. Alle maaltijden worden geserveerd in de suite terwijl gasten genieten van hun exclusieve bush-ervaring. Gasten zullen ook genieten van het voordeel van een eigen voertuig en gids.
Er is ook een uitkijktoren op het domein, welke gebruikt wordt als observatiepost voor de dieren. Er is een groot zwembad en gasten kunnen tevens gebruik maken van de Bar, waar zich ook een televisie bevindt. Buiten de bar is er ook de boma waar je bij het kampvuur kan genieten van een drankje en/of een maaltijd. In het hoofdgebouw is er gratis draadloos internet en gasten mogen gebruik maken van de gym.

Opmerking:
- Kinderen onder de drie jaar niet toegelaten
- De Tseni suite heeft 2 slaapkamers en bij een bezetting van 4 personen, kunnen nog 2 extra bedden worden bijgezet (tot 6 personen)

Inbegrepen:
- alle maaltijden en snacks, koffie, thee, fruitsap en water van de dispenser.
- twee gamedrives per dag - gebruik van de gym en draadloos internet in het hoofdgebouw.
- In de Tseni suite worden alle maaltijden opgediend in de suite (incl. frisdranken en locale alcoholische dranken) en is er tevens een privaat voertuig en gids voorzien voor de game drives.

Niet inbegrepen:
- De Timbavati Gate fee 250 rand (2022/2023) per voertuig dient ter plaatse betaald te worden
- Conservation Fee aan 350 rand (2022) en 450 rand (2023) per persoon/nacht voor iedereen ouder dan 12 jaar
- Carbon Footprint Levy (bed levy) aan 375 rand (2022) per persoon per verblijf zal bij bevestiging van de reservatie extra worden aangerekend bovenop de kamerprijs en dient dan niet meer ter plaatse betaald te worden.

Typische dagindeling zomermaanden (september tot april)
12-14u: aankomst
14u: lunch
16u - 19u: namiddag game drive
19u30: aperitief
19u45: diner
5u: wekdienst
5u15: koffie, thee en koekjes
5u30-8u30/9u: ochtend game drive
9u: ontbijt
11u: check out

Typische dagindeling wintermaanden (mei tot augustus)
12-14u: aankomst
14u: lunch
15u30 - 19u: namiddag game drive
19u15: aperitief
19u30: diner
5u30: wekdienst
5u45: koffie, thee en koekjes
6u-9u/9u15: ochtend game drive
9u15: ontbijt
11u: check out

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopy

In de kamers:

AirconditioningVentilatorRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Topper!!!

Geentjens (26-04-2019)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in