GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pondoro Game Lodge

5 10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Robbie Prehn
367.76 m | Lat:S 24° 13' 36" Long: E 30° 51' 59" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Pondoro Game Lodge is gelegen aan de Olifantsrivier op een domein van 40.000 hectare binnen het Balule Private wildreservaat en grenzend met het Greater Kruger Nationaal Park. Pondoro staat gelijk met een werkelijk onvergetelijke bush ervaring. Het is een kleinschalig privaat wilddomein wat de ervaring des te unieker maakt. In de afgelopen jaren, sinds 2008, wist Pondoro heel wat nationale en internationale prijzen in de wacht te slepen en in 2010 werd de lodge gegradeerd als een 5-sterren accommodatie, alsook werd het de winnaar van de Small Luxury Hotel in The World prijs. De acht verblijven zijn juweeltjes en tot in de puntjes afgewerkt. Maar ook op culinair vlak kom je bij Pondoro Game Lodge niets tekort, dat in combinatie met een genomineerde wijnkaart is nog maar het begin van een perfecte vakantie. De rangers zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak en zorgen ervoor dat u mogelijk oog in oog komt te staan met de 'Big Five'. (leeuw, luipaard, neushoorn, buffel en olifant)

Een typische dagindeling begint wanneer u rond het middaguur aankomt op het domein. Van zodra je de lodge binnenkomt wacht je reeds een warm onthaal en een welkomstdrankje. Na het tonen van uw logement wordt u uitgenodigd op het middagmaal dat bestaat uit een aanbod van salades en warme en/of koude hapjes. Na de lunch hebt u rustig de tijd om te genieten aan het zwembad of op het zonnedek. Er zijn geen hekken rond het kamp dus dieren kunnen zich vrij bewegen. In de namiddag volgt 'High Tea' waarbij u koffie, thee en enkele versnaperingen worden aangeboden. Tijdens dit moment maakt u ook meteen kennis met uw rangers. Een half uur later wordt er dan gestart met de gamedrive. De ranger en spoorzoeker laten u van heel dichtbij kennis maken met het wild en stellen u steeds in de gelegenheid uitgebreid foto’s te nemen of te filmen. Je blijft niet enkel op de wegen maar gaat soms door de dichte bush achter het wild aan, tot je het gevonden hebt. De game-drive neemt ongeveer een 3-tal uur in beslag (afhankelijk van het wild dat je zult zien kan de tijd variëren). De rangers die je meenemen op speurtocht zijn super ervaren en maken je safari onvergetelijk. Onderweg krijgt u een drankje en versnaperingen aangeboden.

Rond 19u en zelfs iets later (afhankelijk hoe snel het wild werd gevonden) komt u terug in het kamp. Het kampvuur en de olielampen branden reeds en u hebt nog even de gelegenheid om uzelf wat op te frissen. Daarna wordt u verwacht voor het avondmaal onder een blote sterrenhemel op het dek aan de rivier of gezellig in de eetruimte. ’s Ochtends wordt u rond 5.30 gewekt om opnieuw op gamedrive te gaan. Voordien krijgt u koffie en thee aangeboden. Je gaat ook nu op zoek naar het wild en dit gedurende een 2.5 tot 3 uur durende tocht. Daarna volgt een uitgebreid ontbijt waarna u indien gewenst met een ranger te voet de wildernis kan gaan ontdekken, waarbij je vooral attent wordt gemaakt op de sporen en uitwerpselen van de dieren, alsook de verscheidenheid aan plantengroei.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Minimum 2 nachten.Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 
- In de prijs zijn alle maaltijden, dranken en twee gamedrives voorzien. Lunch op de dag van aankomst kan ook geregeld worden mits u vooraf even aangeeft hoe laat u arriveert.
- Balule Nature Reserve toegang aan 110 rand/voertuig en 265 rand/per persoon ter plekke te betalen bij de inkom.
- Privaat voertuig mits toeslag van 9950 rand/dag, mits beschikbaarheid, vooraf te bespreken.
- Geen kinderen onder 12 jaar toegelaten

Activiteiten 2024:
- Black Mamba Anti-poaching tours elke woensdag en zaterdag
- Overnachting Tree House Hide 

Typische dagindeling: (deze tijden kunnen veranderen per seizoen, controleer even de correcte tijden ter plaatse bij aankomst):

- 13u: Middagmaal
- 15u30: High tea en kennismaking met de ranger
- 16u: Vertrek namiddag gamedrive met drankje en versnaperingen bij zonsondergang en een korte kennismaking met nachtdieren tijdens de nachtdrive
- 19u: Terugkomst in de lodge en het avondmaal
- 5u/5u30: Je wordt gewekt en kan genieten van thee, koffie en koekjes
- 5u30/6u: Vertrek ochtend gamedrive met onderweg een stop voor koffie, thee of warme chocolademelk met koekjes
- 9u: Terugkomst van de gamedrive en ontbijt
- 11u: Mogelijkheid tot wandelsafari
- 12u: Aankomst nieuwe gasten

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

absoluut schitterend. upgrade naar suite gekregen. ook weer ongelooflijk vriendelijk onthaal en ongelooflijke game drives.

Van Houte Bert en Carine (13-08-2012)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in