GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Klaserie River Sands

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lee-Ann Rautenbach
438.07 m | Lat:S 24° 15' 28" Long: E 31° 11' 50" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Klaserie Sands River Camp is gelegen in het gelijknamige Klaserie Private Nature Reserve, een van de grootste privaat concessies in dit gebied en in Zuid-Afrika, goed voor 60.000 hectare. Het opende de deuren in juni 2015. Met slechts 5 kamers kunnen gasten er zeker van zijn dat service en persoonlijke aandacht hier hoog in de vaandel worden gedragen. Combineer dit nog eens met uitstekende gamedrives, voetsafaris en een zeer mooie, comfortabele accommodatie en een veblijf wordt sowieso een success. Dit reservaat heft geen hekken met het Kruger Nationaal Park en de omringende reservaten. Dat maakt dat wild vrij kan rondbewegen en maakt succesvolle gamedrives een realiteit. De lodge is netjes weggestopt tussen Jackalberry en Leadwood bomen, aan de oevers van de Ntsiri rivier. De Family Suites omvatten twee kamers die met elkaar in verbinding staan door middel van een binnendeur. Beide met een eigen badkamer. De master suite heeft een kingsize bed, buitendouche en een eigen ruime badkamer. De Guest Suites, waarvan er twee zijn, hebben eveneens een eigen badkamer, met douche. Airconditioning en ventilatoren zorgen voor de nodige verkoeling. Elke kamer heeft ook een eigen haardroger, een muskietennet en vliegenvangers, maar ook een schuifdeur die uitgeeft op het dek met stoeken vanwaar je de Afrikaanse wildernis kan observeren. Voor de romantische zielen is de Honeymoon Suite te plaats bij uitstek om te vertoeven, die buiten een binnen- en buitendouche ook nog eens een ligbad heeft.
Opmerking: Kinderen +8 jaar welkom (50% van het volwassen tarief). Conservation Fee aan 200 rand per persoon (in 2021: 230 rand) niet inbegrepen. Inkomgeld voertuig 190 rand. In de prijs van de overnachting zitten alle maaltijden, drankjes aangeboden door de lodge, gamedrive en bush walk activiteiten, snacks, gebruik van de gym en draadloos internet in het hoofdgebouw. Niet inbegrepen zijn kelderwijnen, champagne, geïmporteerde bieren, sterke drank, wasserette, tips en persoonlijke uitgaves.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in