GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Serondella Game Reserve

4 4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Thornybush Collection
232.65 m | Lat:S 24° 24' 8" Long: E 31° 10' 57" check-in: 12:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Serondella Game Reserve is gelegen aan de oevers van de Monwana rivier in het Thorny Bush Game Reserve. Met een maximum van 8 gasten tegelijkertijd, kan je wel degelijk spreken van een lodge met heel veel privacy en vooral veel oog voor detail en persoonlijke aandacht. Serondella heeft drie Luxury Suites, elk met een eigen uniek zicht over de bush en met een grote badkamer met douche en ligbad. Verder zijn er ook familie Suites, eentje zelfs met drie slaapkamers. Twee ervan op de benedenverdieping en eentje boven. De ontvangstruimte omvat tevens een open haard. Vlak bij het zwembad bevinden zich de traditionele boma, waar bij mooi weer 's avonds het eten wordt geserveerd onder een open sterrenhemel, terwijl het kampvuur reeds brandt. Er is ook een bar en een groot terras van waar je een uniek zicht hebt op het woud en de omgeving, een ideale plek om vogels en andere diersoorten te observeren. Het kan zo maar zijn dat het avondmaal in de open bush plaatsvindt of voor de romantische zielen kan georganiseerd worden in een van de observatiehutten, compleet met kaarslicht en al. Serondella betekent 'de plek van de olifant' en wees gerust dat het niet alleen de olifant is die je te zien zal krijgen, maar ook andere leden van de Big Five, zoals leeuw, luipaard, buffel en neushoorn, maar ook tal van andere diersoorten.
Opmerking: Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee, snacks, twee gamedrives in open landrover alsook een bushveld walk Conservation fee R395/per persoon niet inbegrepen Kinderen: - Kinderen van 0 -1.99 jaar verblijven gratis. - Kinderen van 6 - 11 jaar R3275/pk/pn, alleen op een kamer R6550; R3570/pk/pn, alleen op een kamer R11777pk/pn (2020). - Kinderen van 2 - 5 jaar R1638 pk/pn' R1785 pk/pn (2020).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in