GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Jackalberry Lodge

4 7kamers/units
Zuid-Afrika | Panoramaroute | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Liza - Thornybush Collection
541.11 m | Lat:S 24° 30' 6" Long: E 31° 6' 26" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Jackelberry Lodge is gelegen aan de rand met Kruger Nationaal Park net onder Timbavati op een privaat domein. De accommodatie bestaat uit cottages die zeer elegant ingericht zijn en over alle comfort beschikken. Op het domein zitten 60 dierensoorten en maar liefst 280 verschillende type vogels kunnen hier worden waargenomen. De Big Five (leeuw, luipaard, buffel, neushoorn en olifant) komt hier voor. Gamedrives beginnen 's ochtends vroeg en onderweg worden er versnaperingen, koffie en thee meegenomen. Later op de morgen volgt een uitgebreide brunch en net voor de tweede gamedrive in de late namiddag worden thee en koffie met versnaperingen geserveerd. 's Avonds volgt een 3 gangen menu terwijl het kampvuur knettert.
Opmerking: minimum 3 nachten tussen 16/12 - 07/1 en 22/04 - 02/05. De prijs van de overnachting omvat alle maaltijden en twee gamdrives per dag, 1 gratis drankje bij de avond gamedrive, gratis draadloos internet

Kinderen: - Kinderen van 0 -1.99 jaar verblijven gratis. - Kinderen van 6 - 11 jaar R3275/pk/pn, alleen op een kamer R6550; R3570 pk/pn (2020). - Kinderen van 2 - 5 jaar R1638 pk/pn; R1785 pk/pn (2020).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ongelooflijke ervaring!

Els Willekens en Luc Penasse (25-09-2014)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in