GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Nkaya Game Lodge

4kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): The Thornybush Collection
479.88 m | Lat:S 24° 27' 6" Long: E 31° 11' 15" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Nkaya Game Lodge is gelegen in het beroemde Thornybush Privaat Wildreservaat en telt slechts vier exclusieve suites. Dit betekent dat persoonlijke service en ontvangst van bij aankomst garant staan. De lodge ligt op een heuvel en biedt prachtig zicht op de Drakensberg bergketen. Recentelijk werd de lodge nog in een nieuw kleedje gestoken. De vier suites komen in de vorm van tenten en zijn zeer ruim en hebben een eigen badkamer en leefruimte. De kamers werden rond het zwembad gebouwd, vlak bij het hoofdgebouw met bar en restaurant. Er is ook een eigen boma waar 's avonds de maaltijden worden geserveerd bij het kampvuur, onder een schitterende sterrenhemel.
Opmerking: Kinderen onder 12 jaar enkel mits goedkeuring van het management. Prijs van de overnachting is inclusief alle maaltijden, thee en koffie, versnaperingen, twee gamedrives en voetsafari (mits beschikbaarheid). Niet inbegrepen is de Conservation Fee van R395/pp en Tomsa Levy van 14 rand/pp/nacht.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in