GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Monwana Lodge

4 5kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): More family collection
232.65 m | Lat:S 24° 24' 8" Long: E 31° 10' 57" check-in: 12:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Monwana Lodge is gelegen naast het beroemde Kruger Nationaal Park, in het geliefde 12.000 hectare tellende Thornybush Nature Reserve. Deze elegante lodge is ontworpen met de Afrikaanse bush ervaring in het achterhoofd. Deze lodge is zowel voor families als koppels die op zoek zijn naar een authentieke safari ervaring ontworpen. Met slechts 5 suites, alle met een eigen terras, staat deze lodge garant voor absolute privacy en persoonlijk contact, alsook een excellente service. Er is een zwembad en een centrale gazebo voor hen die liever niet op de kamer blijven en willen genieten van de open natuur. Twee van de suites zijn familie suites en alle kijken ze uit over de waterput, waar heel wat dieren komen drinken, maar waar ook heel wat vogels worden door aangetrokken. De kamers hebben airconditioning en zijn zeer ruim. Sommige van hen hebben zelfs een eigen keukentje. Voor wie op huwelijksreis is, of hun huwelijk wil vieren, is er de Honeymoon Suite, compleet met eigen badkamer en verzonken bad. Alle suites hebben zowel douche als bad. Heerlijke maaltijden worden geserveerd op het terras of in de traditionele boma, en dit onder een prachtige sterrenhemel en terwijl het kampvuur brandt. De leefruimte leent zich perfect voor een late namiddag 'High Tea' en het perfecte moment om kennis te maken met je ranger/gids. Vervolgens zal er gestart worden met de namiddag gamedrive. Bezoekers mogen zich verheugen op onder andere de Big Five (neushoorn, buffel, leeuw, luipaard en olifant), maar ook tal van andere diersoorten. De rangers hebben ook een spoorzoeker mee, die de bush door en door kent en perfect kan zien welke dieren zich waar bevinden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Prijzen zijn inclusief alle maaltijden, koffie en thee, snacks, twee gamedrives
- Conservation fee 650 rand/pp per verblijf niet inbegrepen en sustainbility levy is 115 rand/pp per nacht


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsKeuken

In de kamers:

AirconditioningVentilatorOpen haardVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in