GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

KwaMbili Game Lodge

3 6kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Neil en Melanie Stuckenberg
471.44 m | Lat:S 24° 22' 35" Long: E 31° 9' 37" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Zuid-Afrikaan Neil en de Amerikaanse Melanie Stuckenberg lieten enkele jaren terug het leven in de Verenigde Staten voor wat het was en begonnen aan een toekomst in een stukje ongerepte Afrikaanse bush, KwaMbili Game Lodge. Ze richten zich op een zeer persoonlijke ervaring van de Afrikaanse bush en verwelkomen een maximum van gasten per keer om zo ervoor te zorgen dat alle aandacht naar de bezoekers uitgaat. De formule blijkt succesvol; Neil's kennis en enthousiasme over het wild, begeleide wandelingen in de Bush en Mel's heerlijke keuken met verse, seizoensgebonden ingredienten in combinatie met luxe accommodatie maken een verblijf in deze lodge onvergetelijk. De accommodatie is sober maar heel netjes verzorgd met veel aandacht voor detail. Qua gamedrives is het Thornybush gebied een schitterende locatie om op zoek te gaan naar de Big Five.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- In de prijs is inbegrepen alle maaltijden, thee en koffie en vers fruit. Tevens twee begeleide activiteiten (bush walk en/of game drive in open jeep)

- Conservation levy van 300 rand/pp (per dag) is niet inbegrepen en het inkomgeld tot het Thornybush Nature Reserve is ter plaatse te betalen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbod

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ondanks kleinschaligheid nogal onpersoonlijk. Eén nacht was voor ons voldoende voor de bush-ervaring.

Geerts family (12-08-2011)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in