GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tintswalo Safari Lodge

5 7kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Lizaan
436.06 m | Lat:S 24° 35' 18" Long: E 31° 23' 39" check-in: 12:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Tintswalo Safari Lodge is gelegen binnen het 23.000 hectare tellende Manyeleti Game Reserve, een van Zuid-Afrika's top concessies. Manyeleti Game Reserve, wat betekent 'de plaats van de sterren' in de lokale Shangaan taal, grenst letterlijk aan Kruger Nationaal Park langs de oostflank, in het zuiden aan Sabi Sand en in het noorden aan het Timbavati Game Reserve. Het reservaat telt buiten de Big 5 (luipaard, neushoorn, buffel, olifant en leeuw) ook heel wat antilopensoorten, wilde honden, hyena's en andere carnivoren. Het reservaat kent geen grenzen met de omringende kampen en het Kruger Nationaal Park, wat wil zeggen dat de dieren vrij kunnen bewegen tussen de concessie en het park. De naam Tintswalo komt uit de Shangaan en betekent zoveel als 'liefdevol en zorg dragen'. Het is een zeer exclusieve lodge met slechts zeven kamers, waarvan zes suites en een presidentiele suite. Alle kamers zijn zeer ruim en individueel opgesteld om zo voor de nodige privacy te zorgen. Elke suite heeft zijn eigen privaat dek met eigen plunge pool en omgeven door bomen, vlak bij een seizoensgebonden rivier. Ook op culinair vlak zullen gasten bij Tintswalo Safari Lodge verwend worden. Maaltijden worden geserveerd in het restaurant of onder een prachtige sterrenhemel bij de boma. Indien gewenst kunnen gasten ook vragen om te dineren in de vrije natuur en/of in de privacy van hun eigen kamer. De chefs zien er op toe dat er kan genoten worden van een heerlijke keuken en luisteren ook graag naar de persoonlijke wens van iedere gast.

Buiten een eigen Spa zijn de hoogtepunten van elke dag de gamedrives en ook de wandelsafari's die telkens weer unieke confrontaties bieden met dieren die het pad kruisen, waaronder de Big Five (neushoorn, leeuw luipaard, buffel en olifant). Alle game activiteiten vinden plaats onder de begeleiding van een ervaren ranger en spoorzoeker en buiten de Big Five zal je vrijwel zeker nog met een hele boel andere diersoorten, maar ook heel wat vogelsoorten kennis maken.

Wie met een groep van 6 personen is, kan opteren voor Tintswalo Manor House. Hier zijn ook kinderen welkom (onder de drie jaar gratis) en je zal op dat moment ook beschikken over een eigen voertuig. De Manor House is dus als het ware exclusief voor de ganse groep. Ideale voor familie en vrienden en zeer als je weet dat het personeel zorgt voor een persoonlijke service en aanpak. Er staan 4 suites en 1 kinderkamer ter beschikking voor een maximum aan 10 gasten per keer.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- De tarieven omvatten de overnachting, alle maaltijden, wandel en jeepsafari, huiswijnen, bier, frisdrank, snacks, thee en koffie. 
- Niet inbegrepen zijn Franse champagne, geïmporteerde wijnen, sterke drank, exclusieve drankjes en transfers.
- De Manor House telt 4 suites en een kindersuite, minimum 6 samen reizende gasten en een maximum van 10 personen.
- Gate fees: 110 rand/pp
- Conservation levy (per verblijf): 350 rand/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibar

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in