GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moholoholo Forest Camp

10kamers/units
Zuid-Afrika | Kruger (centraal) | Hoedspruit Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Marisa Reinach
724.95 m | Lat:S 24° 30' 23" Long: E 30° 54' 9" check-in: 12:00 tot 18:00 / check-out: 09:30
Reserveer
Moholoholo is genesteld op de hellingen van de 1.944 meter hoge Mariepskop, een van de hoogste toppen van de Drakensbergketen in dit gebied. Dit biedt een adembenemend uitzicht op de torenhoge bergen en verticale kliffen aan de ene kant en de glooiende Oost-Transvaal Laagveld savanne richting Kruger Park aan de andere kant. Bezoekers van Moholoholo kunnen zowel Laagveld bos alsook inheemse bergachtig regenwoud ervaren zonder de Game Farm te verlaten. Het Forest Camp bestaat uit 7 afgelegen dubbele chalets en 1 familie chalet allemaal met eigen douche en een bad, evenals 2 stenen chalets met enkel eigen douche. Het hoofdgebouw is waar de eetkamer en het dek zijn gelegen. Het dek kijkt uit op een kleine schaduwrijke waterput onder een bladerdak van grote bomen waar Nyala en Bushbuck komen om hun dorst te lessen samen met Samango apen onder het toeziend oog van vogels zoals Green Twin spots, Paradise Fly Catchers en Pygmy ijsvogels. De waterput is 's avonds verlicht en bezocht door nachtdieren zoals Bushpig, Civet en Porcupine. De oprechte gastvrijheid van uw gastheer en gastvrouw zorgt ervoor dat elke bezoeker zich thuis voelt en van bij aankomst "een deel van de familie" uitmaakt.

Wildleven in dit gebied omvat waterbok, kudu, eland, blauwe gnoe, zebra, nyala, bushbuck, giraf, wrattenzwijn, bushpig, luipaard, meerkat, serval, caracal, en vele anderen. Het rijke vogelleven maakt Moholoholo een paradijs voor vogelliefhebbers.

Een bezoek aan het Moholoholo Wildlife Rehabilitation Centre is een onvergetelijke ervaring. Een grote verscheidenheid aan vogels en dieren zijn hier te zien, waar Brian Jones en zijn team de gewonde en verweesde dieren verzorgen en ze rehabiliteren voor vrijlating in het wild. Rondleidingen door het centrum brengen bezoekers in nauw contact met de zeldzame en algemene diersoorten, zoals de mooie Crowned en Martial Eagles, uilen, gieren en een verscheidenheid aan roofvogels, Serval, Duiker, leeuwen, luipaard, wilde hond, hyena en vele andere dieren en vogels.

Daar het concept op Moholoholo is gebaseerd op het milieu en de natuur, is er geen zwembad, televisie, radio of telefoon. Er is echter een goed gevulde winkel en een tankstation in de buurt van Kampersrus. Moholoholo is ideaal gelegen voor dagtochten naar het Kruger Park (Orpen Gate op 60km) Blyde River Canyon, Bourke's Luck Potholes, Pilgrims Rest, Graskop, Sabie, elke plaats die bekend staat om ofwel hun prachtige watervallen, uitzichten, geschiedenis, winkels. Swadini Snake Park (15km), Cheetah Breeding Project (16 km), Echo grotten ( 45 km), alles een geweldige ervaring!

Kinderen:
- tot 5 jaar gratis
- tussen 6 en 12 jaar aan kindertarief
- ouder dan 12 jaar aan volwassen tarief

Opmerking: U kunt kiezen tussen verblijf FB, DBB of BB. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm:
- Het ontbijt wordt geserveerd tussen 08u30 en 09u30
- Lunch tussen 13u00 en13u30
- Diner (buffet-of braai) om 19 u
- Koffie/thee, beschuit en koekjes zijn 24 uur per dag te verkrijgen.

In de FB-prijs is inbegrepen de accommodatie, 3 maaltijden, een bezoek aan het rehabilitatiecentrum, een nachtsafari alsook een begeleide wandeling door de bush. Indien u de lunch op dag van aankomst niet haalt, kan u deze niet recupereren op de dag van vertrek.

NB: het reservaat heeft geen Big 5.

Activiteiten 2023:
- animal rehabilitation centre (ma-za om 9u30 of 15u - duurt 2 uur): R245/pp
- game drive (2 uur): R390/pp
- bush walk (1,5 uur): R290/pp

Maaltijden 2023:
- ontbijt: R165/pp
- lunch: R165/pp
- diner: R350/pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haard

In de kamers:

Rookverbod

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

BosgebiedWildNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in