GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elephant House

15kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Clive en Anne Read
60.08 m | Lat:S 33° 30' 28" Long: E 25° 41' 35" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
Dit luxueuze gastenhuis is gelegen op een boogscheut van het Addo Nationaal park. Omringd door citrusvelden is dit gastenhuis met typisch rieten dak zeer smaakvol ingericht in een traditioneel Afrikaanse stijl. Meteen na aankomst wordt duidelijk hoeveel tijd en moeite er is besteed aan comfort en warmte, want je krijgt meteen een hartelijk onthaal. Niets wordt aan het toeval overgelaten om gasten een aangenaam verblijf te bieden. De kamers werden recent vernieuwd en verruimd zodat gasten zich nog meer thuis gaan voelen in deze schitterende omgeving. Tegenover het hoofdgebouw werden de zogenaamde Stable Cottages toegevoegd. Er zijn zes cottages in totaal, waarvan 2 familie cottages met eigen badkamer, airconditioning, minibar en parking. Het leuke is dat ze qua prijs ook heel aantrekkelijk zijn. Verder is er een restaurant en wijnbar zodat de gasten niet naar het hoofdgebouw moeten wandelen.
Opmerking: Kinderen jonger dan 4 verblijven gratis bij de ouders.
Prijzen voor een derde en vierde persoon (of een kind boven 13 jaar) in beide kamers aan eenzelfde tarief van respectievelijk 1050 en 650 per persoon.
Kinderen van 5 - 13 jaar in Colonial Room aan 750 rand per nacht en in Stable Cottage aan 550 per nacht (vanaf 1 augustus 2019).

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadInternet toegangBraaiGamedrive(s)Baby vriendelijkParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerInternet

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandWildBerg(en)
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

ligging was dan ook enige goeie

Keppers (17-10-2009)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in