GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Woodbury Lodge/Tented camp

12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Richard en Cathy Gush
281.55 m | Lat:S 33° 30' 29" Long: E 26° 9' 9" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Woodbury Lodge is gelegen in het centrum van het Amakhala Private Game Reserve, een ideale uitvalsbasis om met rangers erop uit te trekken en op zoek te gaan naar heel wat wild. De cottages zijn sober maar mooi ingericht en hebben een eigen badkamer met douche en ligbad. Elke cottage is gebouwd langs de flank van een heuvel en geeft zicht op de uitgestrekte vallei. Vanop een prive, overdekt dek kan je van aan de kamer op zoek gaan naar het wild dat er vrij rondloopt, denk maar aan antilopensoorten als blesbok, eland, koedoe, impala of naar giraf, neushoorn en olifant.

Verder is er ook het 3-sterren Woodbury Tented Camp, gelegen op een heuvel en uitkijkend over de Bushman's rivier. Dit tentenkamp telt zeven tenten, met eigen badkamer, op een verhoog. Het kampleven speelt zich af rond een uit steen en canvas opgetrokken hoofdgebouw, met een groot dek dat een uitzicht biedt om u tegen te zeggen. Gasten die logeren in deze lodge beginnen aan een ochtend gamedrive net na 6.30 am en komen een tweetal uur later terug naar het kamp om uitgebreid te brunchen. 's Middags geen lunch maar laat namiddag snacks (warm en koud) met drankjes waarna de tweede gamedrive plaatsvindt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Gamedrives in open jeeps worden georganiseerd voor zowel gasten die overnachten als diegenen die op dag bezoek komen. - Inbegrepen bij overnachting zijn: alle maaltijden en 2 activiteiten (gamedrive, boottocht, kanovaren en/of wandelsafari), geselecteerde drankjes
- Kinderen van vanaf 6 jaar welkom, 6 tot 11 jaar aan kindertarief indien ze de kamer delen met twee volwassenen.
- Conservation fee van 210 rand/pp per nacht (kinderen < 12 @ 105 rand) niet inbegrepen en ter plaatse betaalbaar bij check-out

Typische dagindeling: 

Gasten worden verwacht rond het middaguur en kunnen genieten van een lichte lunch. Rond 16 uur vindt de eerste gamedrive plaats. Het ideaal moment om de olifanten en neushoorn, als ook het andere wild te gaan opzoeken in open terreinwagens. Rond 19 uur is er afspraak voor het avondeten in de lodge waar je die nacht verblijft. 's Ochtends word je gewekt voor een vroege ochtend gamedrive of een sunrise cruise (afhankelijk van het weer en de interesse van de groep) Daarna volgt een uitgebreid ontbijt/brunch. De rest van de middag is bestemd om relaxed te genieten aan het zwembad of om eventueel op voetsafari te gaan met een van de rangers. Voor gasten die langer dan 1 nacht verblijven op het domein, herhaalt het programma zich na de middag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

WasserijZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Prachtig, leuke gamedrives, vriendelijke bediening!! Porties van het eten waar wel groot

Arno De Roeck & Esa van den Heuvel (22-11-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in