GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Zuurberg Mountain Village

21kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Henri Alant
585.06 m | Lat:S 33° 21' 4" Long: E 25° 44' 40" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Zuurberg Lodge is gelegen op de heuvels van de Zuurbergen. Een historisch gebouw dat je meteen mee terugneemt naar de periode van de Voortrekkers. De eerste Nederlandse immigranten die deze streek ontdekten gaven de naam Zuurberg aan het gebied, de vegetatie hier is op heel wat plaatsen zo ondoordringbaar en de hellingen zo gevaarlijk dat er geen enkele reden was om te lachen, vandaar de naam Zuurberg. Een uniek kader in een al even unieke omgeving. Alle accommodaties zijn opgetrokken in typische Victoriaanse stijl en beschikken over alle hedendaags comfort. In augustus 2008 werd de lodge bijna compleet met de grond gelijk gemaakt door een uitslaande brand, maar ondertussen weer helemaal opnieuw opgebouwd in haar oude glorie. Een ideaal moment om meteen ervoor te zorgen dat alle voorzieningen werden aangepast. Van zodra je deze lodge betreed ondervind je de vriendelijke gastvrijheid en de aangename service. Vanuit de lodge zijn Addo en de verschillende privaat wildparken makkelijk bereikbaar. Tevens zijn er verschillende activiteiten die kunnen worden ondernomen, zoals Elephant Back Safari, gamedrives in Addo Nationaal Park, 4x4 parcours, paardrijden en safari in combinatie met Addo alsook Schotia Privaat wildpark. Prijzen voor meerdere nachten en pakketen zijn op aanvraag beschikbaar.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen:
- Kinderen jonger dan 12 aan kindertarief 

- Kinderen tussen 12 en 20 jaar oud betalen een 3e persoon-tarief.
- Avondmaal: 370 rand/pp (kinderen 180 rand) 


Activiteiten 2024: 

- Addo Elephant park game drive (volledige dag): 2925 rand/pp, 1395 rand/ pp voor kinderen tussen 3-11 jaar en 1609 rand/pp voor kinderen tussen 12-18 jaar. 
- Addo Elephant park game drive (halve dag, ochtend of namiddag): 1745 rand/pp, 1175 rand/ pp voor kinderen tussen 3-11 jaar en 1440 rand/pp voor kinderen tussen 12-18 jaar.
- Schotia tooth and claw safari: 2250 rand/pp en 1125 rand/pp voor kinderen tot 5 jaar
- Amakhala dag safari: 1913 rand/pp en 956 rand/pp vor kinderen tussen 6-12 jaar (geen kinderen onder 6 jaar) 
- Begeleide wandeling: 188 rand/pp en 94 rand/per kind 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyBraaiGamedrive(s)Parkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in