GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Leeuwenbosch

9kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Bill en Rose Fowlds
294.89 m | Lat:S 33° 32' 12" Long: E 26° 4' 10" check-in: 12:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Amakhala Game Reserve is gelegen op een 60 kilometer van Port Elizabeth en in oostelijke richting van Grahamstown. Dit 7.500 hectare grote natuurgebied telt verschillende lodges die elk hun eigen karakter hebben. Buiten gamedrives worden er op het domein ook river cruises, kanovaren en nachtsafari's georganiseerd. Leeuwenbosch telt 5 kamers en is het eigendom van de De Fowlds familie. Het was de eerste boerderij die enkele jaren geleden besloot om hun schapen- en melkveeboerderij te veranderen in een game farm om toeristen de bush ervaring te brengen in de Oost Kaap. Het oude herenhuis herbergt 5 verschillende kamers, het interieur en de verschillende fotokaders in het huis brengen je meteen terug in de tijd. Alles in het huis herinnert wel aan voorbije tijden en toch is ervoor gezorgd dat het de gasten niets aan comfort ontbreekt. De kamers zijn ruim en beschikken over een douche en ligbad. Shearer's Lodge telt 3 kamers met twee enkele bedden en een Honeymoon suite. Zoals de naam het al doet vermoeden is dit een vroegere stal waar de schapen geschoren werden en de wol verpakt werd in balen om naar de groothandel te worden gebracht om aldaar verkocht te worden. De lodge is volledig verbouwd tot vier zeer ruime comfortabele kamers die ruim en zeer decoratief ingericht zijn. Ook hier hebben alle kamers een eigen badkamer met douche en ligbad. Vanop de stoep kijk je uit over de heuvels van Amakhala. Leeuwenbosch ligt hier op wandelafstand.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: 

- Gamedrives in open jeeps worden georganiseerd voor zowel gasten die overnachten als diegene die op dag bezoek komen.
- Inbegrepen bij overnachting zijn: alle maaltijden en 2 activiteiten (Gamedrive, boottocht, kanovaren en/of wandelsafari), geselecteerde drankjes.
- Kinderen van alle leeftijden welkom met kindertarief voor kinderen tot 11 jaar. Speciale kinderprogramma's worden voorzien.
- Conservation levy is niet inbegrepen: 210 rand/pp per nacht (kinderen jonger dan 12 jaar - 105 rand/nacht).
- Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee op safari.
- Kinderen -5 jaar morgen enkel mee als de ranger het OK vindt. Wel mogelijk wanneer er een privé-voertuig op voorhand gereserveerd wordt (prijs op aanvraag).


Typische dagindeling: 

Gasten worden verwacht rond het middaguur en kunnen genieten van een lichte lunch. Rond 16 uur vindt de eerste gamedrive plaats. Het ideaal moment om de olifanten en neushoorn, alsook het andere wild te gaan opzoeken in open terreinwagens. Rond 19 uur is er afspraak voor het avondeten in de lodge waar je die nacht verblijft. 's Ochtends word je gewekt voor een vroege ochtend gamedrive of een sunrise cruise (afhankelijk van het weer en de interesse van de groep). Daarna volgt een uitgebreid ontbijt/brunch. De rest van de middag is bestemd om relaxed te genieten aan het zwembad of om eventueel op voetsafarie te gaan met een van de rangers. Voor gasten die langer dan 1 nacht verblijven op het domein, herhaalt het programma zich na de middag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid WasserijZwembadParkeerplaats

In de kamers:

WasserijRookverbodThee en koffie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten