GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amakhala - Bush Lodge

5 8kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Amakhala
288 m | Lat:S 33° 32' 27" Long: E 26° 2' 14" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
De 5-sterren Bush Lodge is discreet gepositioneerd in de bush aan de bovenkant van een open vallei in het reservaat, de kamers elk met eigen badkamer, tenten en suites met rieten dak kijken uit op een waterpunt met een prachtig uitzicht op de hemel. Elke suite heeft een afgelegen privé-uitkijkplatform met een intiem zwembad. In het ruime interieur zorgen warme en koude airconditioning, een sfeervolle open haard, een groot ovaal bad en romantische dubbele buitendouches voor een perfecte bushervaring.
De hoofdlodge biedt een luxe eetzaal, prachtige loungeruimtes en een groot uitkijkplatform met een prachtig uitzicht op de vlakten vol wild. De avonden worden doorgebracht rond de buitenhaard waar u de ongerepte Afrikaanse sterrenhemel kunt bewonderen. De gastenreceptie bevindt zich in de koloniale Reed Valley Inn, vanwaar gasten worden overgebracht naar het reservaat om te genieten van het comfort en de elegantie van de accommodatie in tenten. Bush Lodge biedt tweemaal per dag expedities met open 4x4 safarivoertuigen.
Alle tenten hebben rieten daken, muren van canvas en houten vloeren. Het hoofdgebouw heeft een grote, comfortabele lounge, een eethoek, een pub en een dek van 96 m² met een open haard binnen en buiten. Elk van de acht tenten heeft een open dek met dompelbad, airconditioning (warm en koud), open haard, groot ovaal bad en buitendouche. WiFi in de Main Lodge.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Zuid-Afrikaanse rand, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerkingen: 

- Kinderen +12 welkom aan volwassenentarief
- Conservation levy 210 rand pp/nacht 
- Inbegrepen bij overnachting zijn; alle maaltijden en 2 gamedrive-activiteiten, geselecteerde drankjes

  

Typische dagindeling: 

Gasten worden verwacht rond het middaguur en kunnen genieten van een lichte lunch. Rond 16 uur vindt de eerste gamedrive plaats. Het ideaal moment om de olifanten en neushoorn, alsook het andere wild te gaan opzoeken in open terreinwagens. Rond 19 uur is er afspraak voor het avondeten in de lodge waar je die nacht verblijft. 's Ochtends word je gewekt voor een vroege ochtend gamedrive of een sunrise cruise (afhankelijk van het weer en de interesse van de groep). Daarna volgt een uitgebreid ontbijt/brunch. De rest van de middag zijn bestemd om relaxed te genieten aan het zwembad of om eventueel op voetsafari te gaan met een van de rangers. Voor gasten die langer dan 1 nacht verblijven op het domein, herhaalt het programma zich na de middag.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten