GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Camp Fig Tree Mountain Safari Lodge

12kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ingrid Peters
437.34 m | Lat:S 33° 22' 43" Long: E 25° 42' 5" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Camp Fig Tree Mountain Safari Lodge is gelegen in het Zuurberg Mountain gebied, op een steenworp van het beroemde Addo Nationaal Park, het derde grootste nationaal park van Zuid-Afrika. Dit prachtige kamp is helemaal in koloniale stijl opgetrokken en neemt je terug naar de jaren twintig van de twintigste eeuw. Het gebouw telt heel wat terrassen van waar je een mooi uitzicht kan genieten. Er zijn zeven aparte slaapkamers die verdeeld zijn in Superior en Luxury Suites. Ook zij hebben alle hun eigen veranda. De familiesuite kan tot zes personen accommoderen (2 volwassenen en 4 kinderen). Er zijn ook luxe safaritenten, die op een heuvel gelegen zijn en een prachtig zicht hebben over een kloof. Het hoofdgebouw omvat een romantische eetruimte met open haard, een restaurant en panoramische vergezichten op de weide natuur en het zwembad. Het avondmaal kan bij mooi weer ook plaatsvinden in de boma, onder een open sterrenhemel. Vanuit de lodge kunnen begeleide wandelingen gereserveerd worden, alsook mountainbikes, kano's en dergelijke. Camp Fig Tree beschikt over haar eigen rangers en voertuigen om je te begeleiden in het Addo Nationaal Park. Standaard en uitgebreide pakketten worden hiervoor aangeboden.
Opmerking: Kinderen onder de 3 jaar verblijven gratis bij twee volwassenen. Kinderen van 4-12 jaar aan de helft van het volwassenentarief.

Avondmaal 2023 aan R430/pp (3 gangen). Gamedrive R2188/pp (inclusief versnapering)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Ongelooflijk uitzicht vanuit onze luxetent

De Smet (02-10-2018)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in