GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Casa Mia Health Spa

4 6kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Suzette Meyer
35.49 m | Lat:S 33° 32' 30" Long: E 25° 39' 53" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Casa Mia Health Spa is gelegen in Addo, op zo'n 15 kilometer van het beroemde Addo Nationaal Park. Zoals de naam het doet vermoeden is dit verblijf ook een kuuroord met onder andere een zwembad, sauna, stoomkamer, hydro bad en jacuzzi. Tal van gelaats- en lichaamsverzorgingsmogelijkheden worden hier aangeboden. In 2014 mocht Casa Mia zelfs nog de World Luxury Spa Award in ontvangst nemen. Gasten hebben de keuze uit twee kamertypes, de Standard kamer, of de Luxury kamers. De kamers zijn ruim en smaakvol ingericht. Alle beschikken ze over airconditioning, een koelkast, satelliet televisie en gratis draadloos internet, alsook thee en koffie op de kamer en een eigen badkamer. Er is een restaurant op het domein, met een buitenterras en tal van activiteiten kunnen vanuit de lodge ondernomen worden.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheSauna

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten