GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gorah Elephant Camp

5 11kamers/units
Zuid-Afrika | Addo | Addo Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Hunters Hotel
258.76 m | Lat:S 33° 30' 31" Long: E 25° 48' 2" check-in: 12:00 tot 14:00 / check-out: 12:00
Reserveer
Gorah was de eerste privé concessie in het Addo nationaal park, een volledig malariavrij gebied. Het Gorah huis, dat dateert uit 1856, kent een koloniaal verleden en werd volledig gerestoreerd tot haar oorspronkelijke pracht en rijkdom. De romantische sfeer gecreëerd in de elf ruime en luxueuze tenten herinnert aan de gouden tijden van safari in luxe en stijl, maar toch met het comfort en nutsvoorzieningen van de 21ste eeuw. Gasten worden rond het middaguur verwacht in Gorah. Meteen worden ze begroet met een weelderig middagmaal opgediend tussen 12h30 en 14h00. Dit geeft de gasten een overvloed van tijd om in hun luxueuze tenten de bagage te organiseren en vertrouwd te geraken met de omgeving. High Tea wordt geserveerd om 16.00 uur, tegelijkertijd maak je dan kennis met de rangers. Vervolgens vertrek je rond 16.30 uur voor een gamedrive in het reservaat. Tussen 19.30 en 20.00 uur worden de gasten verwacht in de veranda voor een aperitief waarna het avondmaal wordt geserveerd. 's Ochtends worden de gasten discreet gewekt rond 7.00 uur. Ontbijt wordt opgediend tussen 7.30 en 8.45 uur. Om 9.00 uur volgt de ochtendlijke gamedrive. Dagexcursies in het Addo nationaal park kunnen ter plekke geregeld worden.
Opmerking: In de prijs van de overnachting zitten alle maaltijden en activiteiten, alcoholische dranken niet inbegrepen.
Kinderen +10 jaar welkom. Kindertarief geldig voor leeftijd 10 tot 14 jaar.
Park Fee 125 rand, Park Levy 25 rand/pp zijn niet inbegrepen en dienen ter plekke betaald te worden.
Tussen 18/12/2017 en 10/1/2018 kost een single kamer het dubbele van een dubbel kamer

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

StrandPlattelandStadWildBerg(en) Nationaal Park
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten geven

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in