GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Ivory Lodge

7kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Hwange Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): The Amalinda Collection
764.46 m | Lat:S 18° 27' 8" Long: E 26° 31' 30" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Ivory Lodge is een kleinschalige intieme lodge met slechts 7 luxe boomhutten en twee presidentiele Suites die op verhoogd platform onder de inheemse flora van Hwange zijn ondergebracht. De geschiedenis van Yvory Lodge gaat terug tot in de tijd van avontuurlijke jagers en ontdekkingsreizigers zoals Fredrick Courtney Selous. Geen wonder als je weet dat Hwange de plaats is om wild en vooral veel olifanten te observeren. Sommige kuddes olifanten zijn meer dan 100 dieren groot en komen maar al te graag naar de waterpan bij de lodge. Ivory Lodge ligt op een grondgebied van 6.000 hectare grenzend aan Hwange Nationaal Park. De verhoogde kamers, met eigen badkamer, zijn zo gepositioneerd dat ze prachtig uitzicht hebben op de waterput, die nota bene tijdens de nacht wordt verlicht. Alle kamers hebben alvast een muskietennet, 24 uur elektriciteit en warmwatervoorziening.

De eetruimte is eveneens ondergebracht onder een rieten dak en werd recentelijk vernieuwd. Dagelijks vinden er twee gamedrives plaats in open jeep en met een ervaren ranger en spoorzoeker. Het leuke aan Yvory Lodge is dat het makkelijk bereikbaar is, zelfs wanneer u een selfdrive onderneemt. Best vooraf met het management even controleren of de grindweg wel in orde is en anders kan een transfer geregeld worden.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: prijzen zijn inclusief alle maaltijden, lokale dranken, wasserijdienst, 2 activiteiten per dag.
Niet inbegrepen zijn Park en museum Fees
De lodge heeft geen kredietkaartfaciliteiten
Kinderen onder de 12 jaar aan 50%

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen