GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Amalinda

9kamers/units
Zimbabwe | Matobo | Matobo Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): The Amalinda Collection
1310.32 m | Lat:S 20° 29' 59" Long: E 28° 30' 0" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Camp Amalinda, ook wel gekend een Wildernis van Graniet, ligt net buiten Matopos nationaal park, 45 kilometer buiten Bulawayo. De regio Matopos is geclassificeerd als Werelderfgoed en is de thuisbasis van een overvloed aan wilde dieren, waaronder de zwarte adelaar, een hoge aanwezigheid van luipaard, alsook breedlip- en puntlipneushoorns. Camp Amalinda beschikt over negen prachtige luxe kamers die werden ondergebracht tussen de tal van granieten rotsblokken. Elk van deze kamers heeft een kenmerkende uitstraling en werd anders ingericht, waardoor de gasten Amalinda beschouwen als een unieke ervaring. Ook de douches en toiletten werden in de granieten rotsen ingewerkt. De eetruimte werd recentelijk helemaal gerenoveerd. Er is tevens een kleine bibliotheek en twee bars waar gasten welkom zijn om een drankje te nuttigen. Draadloos internet is beschikbaar. Het kamp is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Er worden tal van activiteiten aangeboden, waaronder wandelingen naar de toppen van gigantische granieten rotsen, ook wel gekend als dwalas, van waarop je een prachtige zonsondergang kan genieten. Het betreden van wereldberoemde grotten en het bekijken van eeuwenoude rotsschilderingen, gamedrives, abseilen, neushoornwandelingen en toegang tot de Spa met tal van verzorgingsopties behoren eveneens tot de mogelijkheden. Zo ook een bezoek aan de historische plek waar Cecil John Rhodes begraven ligt.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van alles inclusief (FI), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Geen kredietkaartfaciliteiten. Tarieven zijn inclusief alle lokale drankjes, alle maaltijden, 2 activiteiten en wasserijdienst. Park fees en inkomgelden zijn niet inbegrepen.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandWildBerg(en) Nationaal ParkTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Matobo (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen