GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Rainbow Towers Hotel

5 304kamers/units
Zimbabwe | Goromonzi | Harare Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Rainbow Tourism Group
1489.25 m | Lat:S 17° 49' 44" Long: E 31° 3' 14" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Rainbow Towers Hotel kan een begrip genoemd worden als het gaat om luxe hotels in het centrum van Harare, maar ook als vijf-sterren hotel in Zimbabwe. In 2013 werd gestart met de renovatie van de kamers en in fases zal het hotel een volledige opknapbeurt krijgen en dit zonder dat de gasten hier enige hinder van zullen ondervinden. met meer dan 300 kamers is het op zijn zachts uitgedrukt geen klein hotel te noemen, maar in een grootstad als Harare lijkt dit eerder een pluspunt dan wel een minpunt. Het hotel telt 4 bars, Sahwira, waar gasten ook welkom zijn voor een lichte snack. Deze outdoor pool bar is een van de geliefde locaties van de meeste bezoekers. Vervolgens is er de Stars, een nachtclub vlak naast de ingang van het hotel, waar met regelmaat van de klok bekende nationale en internationale dj's komen optreden. De Aviator Arms is een traditionele Engelse bar, net naast de Gazebo. Zij die willen genieten van een drankje en tijd terwijl een sportwedstrijd op de grote schermen wil zien, kan best hier afspreken. Gazebo is de coctail bar, vlak bij de lobby. Deze heeft eerder reeds een renovatie ondergaan en ziet er nu piekfijn uit.

Bezoekers kunnen ook een gokje wagen in het enige casino dat de stad rijk is. Er is zelfs een VIP lounge waar in alle prive een gokje kan worden gewaagd. (speciale tarieven voor gasten die in het hotel overnachten). Er s in het hotel ook een koffieshop genaamd La Patisserie, waar je lichte maaltijden of heerlijke taart, gebak en natuurlijk koffie en/of thee kan nuttigen.

De 22 Tower Suites, alsook de 48 Executive Suites bevinden zich op de zogenaamde Tower Floors en worden beschouwd als een hotel binnen het hotel, dit zodat gasten nog meer privacy genieten. Alle kamers hebben de meest moderne faciliteiten, zoals airconditioning, elektronisch kluisje, telefoon, interactieve satelliet televisie, mini-bar, en en-suite badkamer, 24u kamerdienst en zelfs butler service indien gewenst.

TARIEVEN VOOR DE MAAND mei 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Let dat in Zimbabwe roken toegestaan is en dat slechts 4 verdiepen voorbestemd zijn voor niet rokers. Wie gebruik maakt van de Tower kamers, heeft een private check in, toegang tot de exclusieve TowersLounge, een complimentair ontbijt, High Tea en een Coctail 'Happy Hour'.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Harare (2)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen