GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

The Hide Safari Camp

10kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Hwange Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Kelly Hougaard
1031.84 m | Lat:S 18° 52' 23" Long: E 27° 9' 30" check-in: 13:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer
'Beauty without borders' zo introduceert The Hide Safari Camp zich, en dat is geen understatement, gelegen in het grootste nationale park van Zimbabwe, Hwange, is dit een verborgen juweel. The Hide Safari Camp werd gebouwd in 1992 door de familie Preston, die trouwens tot op de dag van vandaag diep betrokken blijft met de organisatie van de lodge. De lodge staat bekend als DE locatie om te vertoeven tijdens een verblijf in Zimbabwe en aan het Hwange Nationaal Park, niet alleen vanwege de locatie maar ook omwille van de enorm aanstekelijke gastvrijheid.

Hier gaat het om persoonlijkheid, detail een aandacht voor iedere gast, geen wonder want het kamp telt slecht 10 tenten, die van alle luxe zijn voorzien, onder canvas en met een prachtig uitzicht over een waterput waar dieren samenkomen op eender welk moment van de dag. Tussen de game drives en wandelingen in het Nationaal Park door, is er volop tijd om te ontspannen in een comfortabele lounge of in een schuilhut waar je dieren van kortbij kan observeren. Een luie namiddag kan je doorbrengen onder de schaduw van een acasia boom bij het zwembad of in de schaduw van je veranda.

Dit is een van de beste plaatsen om leeuw, luipaard en de Afrikaanse wilde hond te zien onder de honderd of zo andere zoogdieren en vierhonderd vogelsoorten die hier veelvuldig voorkomen. Met uitgebreide kennis van het park en vooral veel ervaring in het spotten van wild wordt u tijdens de gamedrives begeleid door deskundige gidsen zodat u optimaal zal kunnen genieten van al wat leeft in Hwange. Kortom The Hide Safari Camp is genieten van begin tot het einde, van luxe, comfort, gastvrijheid en vooral heel veel wild!

Kinderen:
- kinderen +10 jaar welkom.
- 10-12 jaar: aan 50% indien ze de kamer delen met 2 volwassenen
- Indien kinderen een eigen kamer nemen, is dit aan 75% van het volwassen tarief


Opmerkingen:
- Tarieven in The Hide Safari Camp omvatten accommodatie, alle maaltijden, lokale dranken, huiswijn, thee & koffie , wifi, wasdienst en tot 4 activiteiten per dag alsook btw en tourism levy.
- In laagseizoen geen supplement voor single kamer
- National Park Fee is niet inbegrepen: US$ 20 per persoon per nacht, kinderen 6-12 j: US$ 10/nacht
- Conservation en wildlife fee is niet inbegrepen: US$ 20/pp per nacht, kinderen 6-12 j: US$ 10/nacht
- Transfer Hwange Main Camp - The Hide @ US$ 32/pp per traject (kinderen aan 50%) - vanaf een verblijf van 3 nachten is de transfer gratis
- Transfer van Vic Falls naar Hwange Main Camp @ US$ 107/pp (2 personen- vanaf 3 personen- US$ 75/pp per traject
- 3e persoon tarief geldt alleen wanneer meer dan 4 personen in de familietent (Tom's little hide) verbijven

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandWildNationaal ParkRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen