GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Great Zimbabwe Hotel

3 38kamers/units
Zimbabwe | Masvingo | Masvingo Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): African Sun
1137.23 m | Lat:S 20° 15' 54" Long: E 30° 55' 22" check-in: 14:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Geen bezoek aan Zimbabwe zou compleet zijn zonder de ruines van Great Zimbabwe te hebben bezocht en laat nu net het Great Zimbabwe Hotel op deze unieke plek gelegen zijn. Op gelijke afstand van Beitbridge (de grens met Zuid-Afrika) en de hoofdstad van Zimbabwe, Harare, is de stad Masvingo gelegen.

Op korte afstand hiervan ligt het Great Zimbabwe Monument, de vroegere hoofdstad van het oude rijk van Koning Munhumutapa. Algemeen wordt aangenomen dat dit unieke complex dateert van 1250 en 1450 na Christus. Het behoort toe tot de lijst van Werelderfgoed van Unesco, een unieke historische, culturele en archeologisch monument met veel bijzondere kenmerken, waaronder de Zimbabwe vogel (een nationaal embleem en het onderwerp van haar eigen mythen en legenden).

Slechts een korte loopafstand van het monument ligt het Great Zimbabwe Hotel. Hoewel best 'oubollig' te noemen, heeft dit hotel toch ook een eigen karakter en straalt het in zekere zin toch ook sfeer uit. Wie naast het oubollige meubilair en de verouderde infrastructuur kan kijken, zal hier best kunnen genieten van deze unieke plek. Het zwembad, tennisbaan en een volleybalveld zijn slechts 2 minuten lopen van het merendeel van de kamers.
De Sunset Bar is een favoriete plek van zowel de lokale als internationale bezoekers. Er bevinden zich ook twee souvenirwinkels op het domein, een restaurant, en conferentieruimte.
In totaal telt het hotel 38 kamers, die zeer ruim zijn, maar net als het hotel best oubollig te noemen. De kamers geven allemaal meteen uit op de tuin en sommigen kijken zelfs uit op de ruines.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juni 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van overnachting, ontbijt (BB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedBerg(en) Nationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Masvingo (1)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen