GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Bumi Hills Safari Lodge

20kamers/units
Zimbabwe | Kariba | Kariba Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Three Cities Group
511.88 m | Lat:S 16° 48' 32" Long: E 28° 20' 57" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Bumi Hills Safari Lodge wordt beschouwd als een van de beste lodges op het Kariba meer. Bumi Hills Safari Lodge biedt een prachtige omgeving met uitzicht op Lake Kariba. Gasten kunnen kiezen tussen 10 luxe suites en 10 standaard kamers met eigen badkamer, air-conditioning en luxe voorzieningen. Alle kamers bieden een balkon of veranda. De lodge beschikt tevens over een lounge, een snooker kamer en sigaar lounge en een bar met terras, allemaal met een spectaculair uitzicht.

Andere faciliteiten op Bumi Hills zijn een zwembad evenals een Spa zwembad. Elektriciteit wordt geleverd door middel van een generator. Bumi Hills Safari Lodge biedt een scala aan activiteiten, waaronder safaritochten in open safari voertuigen, begeleide wandelingen door de bush, Sunset cruises, vogels observeren en vissen.

Opmerking:: Kinderen van alle leeftijden welkom

Tarieven in Bumi Lodge omvatten overnachting plus alle maaltijden, alle lokale dranken en drie game activiteiten alsook wasserijdienst en wifi internet toegang.
Niet inbegrepen:
• Premium Brand dranken
• National Parks fees voor water activiteiten
• BHAPU Council fees voor land activiteiten
• Transfers van en naar de lodge (prijs op aanvraag)
Ter plaatse betalingen enkel cash in USD

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaatsBiljarttafel

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

onze accommodatiesin Kariba (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen