GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Gorges Lodge

10kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s):
959.78 m | Lat:S 17° 58' 28" Long: E 25° 52' 10" check-in: 14:00:00 tot / check-out: 10:00:00
Reserveer
Gorges Lodge ligt slechts op 250 meter tot aan de rand van de machtige Zambezi kloof. Hier krijg je het gevoel van wonen aan de rand. Gasten kunnen genieten van een bijzondere locatie in de Afrikaanse bush.
Gorges Lodge ligt op 25 kilometer van de wereldberoemde Victoria watervallen. Elke kamer van dit huis maakt optimaal gebruik van het prachtige uitzicht over de Zambezi. Alhoewel ze iets wat verouderd zijn, werden ze toch ruim en comfortabel ingericht.

Wie Victoria Falls en de watervallen wil ontdekken kan vanuit de lodge dagelijks gebruik maken van een gratis shutle dienst.

Opmerking: Kinderen +7 welkom
Fully Inclusive omvat accommodatie, alle maaltijden, luchthaventransfer, 1 transfer van of naar het dorp, 2 activiteiten per dag.

Activiteiten: Sundowner Cruise, Traditional Dancing, bezoek aan de watervallen (inkom inbegrepen), bezoek aan school en dorp, Nature Sanctuary and Crocodile farm.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid ZwembadParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorRookverbodThee en koffieHaardroger

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen