GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Pioneers Camp

6kamers/units
Zimbabwe | Hwange | Victoria Watervallen Zimbabweaanse eigenaar/uitbater(s): Wild Frontiers
908.14 m | Lat:S 17° 50' 11" Long: E 25° 41' 53" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Niet ver van de beroemde Victoria Watervallen ligt het Upper Zambezi Nationaal Park. Hier bevindt zich het permanente Pioneers Camp. Een privaat concessie binnen dit prachtige nationaal park. Zoals de naam het reeds doet vermoeden is het camp gelegen vlak bij de Zambezi rivier en kan het rekenen op de aanwezigheid van een groot aantal wild- en vogelsoorten. Vanuit het kamp, waar momenteel slechts zes tenten staan opgesteld, kunnen heel wat activiteiten ondernomen worden, denk maar aan gamedrives in open jeep, onder de begeleiding van een ervaren rangen, en tal van andere activiteiten zoals vissen, kanoen, sunset cruises evenals een geleide wandeling langs de Mpala Jena springline. Doordat Victoria Watervallen helemaal niet ver weg zijn, is het ook makkelijk om een daguitstap te maken naar de stad en de watervallen. De eerste fase van het kamp omvat slechts zes luxe tenten, goed ingericht en genesteld onder schaduwrijke bomen. Er is een centrale eetruimte alsook een zitplek om te ontspannen. Bij het kamp tracht men zo eco-vriendelijk te werken met moderne zonne-verlichting en efficiente en correcte afvalverwijdering om een zo min mogelijk negatieve impact te hebben op de natuur. Alle tenten hebben uitzicht over de natuur en beschikken over een eigen toilet en douche. Op het domein is ook een gezellige, goed gestockeerde bar en zijn er spelletjes voor handen voor de kinderen.
Opmerking: Park Fee is 15 US$/pp en geldig voor 6 nachten. Deze wordt vooraf in rekening gebracht bij een reservatie. Kinderen +6 jaar welkom. Tijdens Kerst en Pasen prijzen op aanvraag. Wie graag wenst te gaan hengelen kan dit mits het betalen van een borg voor het materiaal. Eventuele schade aan het materiaal is ten laste van de gebruiker.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zimbabwe te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen