GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Mankwe Tented Retreat

8kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Sun Destinations
947.05 m | Lat:S 19° 22' 15" Long: E 23° 53' 40" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
De lodge is in 2016 afgebrand en is nog niet heropgebouwd. Mankwe Bush Lodge is gelegen tussen het Moremi Nationaal Park en het Chobe Nationaal Park. Deze lodge beschikt over een eigen concessie. Zowel het Moremi Nationaal Park, alsook Savuti liggen binnen handbereik voor dagtochten. De lodge beschikt over self-catering tenten en een kampeerruimte. In totaal zijn er acht Luxury Safari Tenten. De tenten beschikken over een houten terras waarvan je een adembenemend uitzicht hebt op de omgeving en het inheemse Mopane woud. De tenten hebben allen een eigen badkamer. Uitstappen kunnen worden geregeld tussen Mankwe Bush Lodge en Mboma Boat Station tot in de Delta. Verder is er de mogelijkheid om van hieruit wandelsafari's, safaritochten met gids in een 4x4 voertuig, safari in een traditionele mokoro of met een motorboot mogelijk.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Amerikaanse dollar, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Transfers 2024

- Maun - Mankwe: 320 N$/voertuig (max 8 personen)
- Maun - Mankwe (vlucht): 330 US$/pp


* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Dollar/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardZwembadFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

RookverbodThee en koffieKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedWildNationaal ParkRivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in