GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Oddballs Enclave and Camp

16kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Footsteps in Africa
957 m | Lat:S 19° 35' 12" Long: E 23° 15' 46" check-in: 14:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Oddballs' Enclave is een kleinschalige lodge, gelegen in het hartje van de wereldberoemde Okavango Delta, niet ver weg van Chiefs Island. De lodge biedt spectaclaire vergezichten over de overstromingsgebieden en is een oase van rust, temidden een woud en met heel veel natuurlijk schoon om je heen, exotische vogels en landdieren die zich constant voortbewegen op zoek naar voedsel. De lodge beschikt slechts over 5 zogenaamde meru tenten, met een eigen ensuite badkamer en twee bedden, die bij elkaar kunnen worden opgeschoven en tot een dubbel bed worden geconverteerd. Wie op zoek is naar intimiteit, is hier aan het juiste adres. De lodge wordt volledig geopereerd met zonne-energie. De gedeelde leef- en eetruimte is ondergebracht op het verhoog en ook van hieruit kan je genieten van de prachtige natuur. Verder is er ook Oddball's Camp, die 11 tenten telt, waaronder twee familietenten. De beide kampen liggen ongeveer op 15 minuten wandelafstand van elkaar. Gasten worden van begin tot het einde gepamperd. Ze kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder varen in een traditionele mokoro, wandelingen maken in de open bush van Chief's Island en het Moremi Game Reserve, of een begeleid bezoek brengen aan een traditioneel dorp.

Opmerking:
- Prijzen zijn inclusief de accommodatie, alle maaltijden, thee en koffie plus snacks, non- en alcoholische dranken (lokale wijnen en sterke drank), wasserij, alle activiteiten en park inkom.
- Oddballs' (Enclave) Mokoro Trail 
omvat min. 4 overnachtingen (de eerste en laatste nacht te spenderen in het kamp en 2 nachten tijdens de mokoro trip). Niet beschikbaar tijdens het groene seizoen 
- Government wilderness fee @ 30 USD pp/dag voor de 
Oddballs' (Enclave) Mokoro Trail is niet inbegrepen en dient ter plaatse betaald te worden.
- Het kamp is enkel bereikbaar via een vluchtje met Delta Air, vanuit Maun aan 195 USD en vanuit Kasane aan 415 USD per persoon (enkel traject). Max. 20 kg bagage per persoon toegelaten in zachte zakken zonder frame. Prijzen voor minimum 2 personen.

Kinderen:
- Oddballs' kamp beschikt over 2 familie tenten  (1 dubbel en 2 single bedden) voor max. 4 personen. 
- indien kinderen (2-11 jaar) delen met de ouders, betalen ze 50% van het volwassen tarief, vanaf 12 jaar vol tarief

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserij

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in