GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Crocodile Camp Safari & Spa

14kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Safar Selections Botswana
947.32 m | Lat:S 19° 56' 5" Long: E 23° 30' 33" check-in: 14:00 tot 0 / check-out: 10:00
Reserveer
Crocodile Camp was na jaren van verval grondig toe aan een goede opknapbeurt en dit is aardig gelukt. Met een nieuwe naam, Crocodile Camp Safari & Spa, een volledig nieuwe inrichting van binnen en buiten met prachtig sundeck en bar vlakbij de rivier, groot nieuw zwembad, nieuw restaurant, nieuwe kamers en zelfs een spa, staat dit verblijf weer op onze lijst van topfavorieten in Maun.

Crocodile Camp Safari & Spa ligt op een fantastische locatie en is makkelijk te vinden en bereiken op slechts 12 km ten westen van Maun, op weg naar het Moremi Game Reserve en aan de oevers van de Thamalakane rivier, aan de beroemde Okavango Delta. Genieten doe je hier aan het grote vernieuwde zwembad of in de bar terwijl je uitkijkt over de rivier. Het is niet ongewoon om hier een grote verscheidenheid aan vogels, maar ook reptielen, krokodillen en nijlpaarden te zien.

Het kamp is erg ruim en de verschillende soorten cottages, waaronder de honeymoon suites met eigen zwembadje en zicht op de rivier, familiekamers, standaard en superior kamers werden ondergebracht in een mooi aangelegde tuin met grote bomen die zorgen voor de nodige schaduw tijdens warme zomerse dagen die er in overvloed zijn.

Crocodile Camp heeft ook mooie kampeermogelijkheden. Elk van de tien kampeerplaatsen (voor max 10 personen per plaats) zijn voorzien van eigen badkamer en keukentje. De wagen kan vlakbij de parkeerplaats worden gezet. Naast de camping komt er ook een volledig nieuw restaurant dat momenteel nog in aanbouw is. In beide restaurants op het domein zullen gasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van kamer, ontbijt, diner (DBB), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: luchthaven transfers worden gratis aangeboden

Maaltijden 2024
- Ontbijt: 250 Pula/pp
- Lunch: 290 Pula/pp
- Diner: 315 Pula/pp

Activiteiten (Mosu Safari)
- Mokoro trip (7u30-16u) incl lunch en wandelsafari - 2250 pula pp
- Moremi trip (6u-18u) incl.lunch - 3375 pula pp

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid ZwembadDraadloos netwerkBraaiParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningRookverbodThee en koffieTelevisie

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

WildRivier of meer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

ook mooie ligging, terras direct aan t water, kamers mooi en fris, als je meerdere dagen blijft is de keuze van de kaart beperkt. wat de activiteiten betreft was de mokorotrip niet echt een meerwaarde, grote chaos bij organiseren van plaatsen, wie op welke tocht, de scenic flight zou ik de keuze geven met vliegtuig of heli, de moremitrip daarentegen was een knaller, jammer dat het zo ver was maar topdag gehad ook dankzij charles onze ranger

Kristel Rubens & Raoul Laeveren (10-10-2022)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in