GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Moremi Crossing

18kamers/units
Botswana | Okavango Delta | Maun Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Kwando Safaris
952.57 m | Lat:S 19° 31' 36" Long: E 23° 8' 26" check-in: 13:00 tot / check-out: 10:00
Reserveer
Moremi Crossing is een recentelijk gebouwd kamp met 16 luxe tenten, en dit aan de rand van het Moremi Game Reserve en met uitzicht over Chiefs Island. Luxe wordt hier gecombineerd met Afrikaanse gastvrijheid en het gevoel compleet een te zijn met de natuur. Alle tenten zijn zeer ruim en gebouwd op een verhoogd houten dek. Ze beschikken over een eigen badkamer en buitendouche. Verder is er tevens een familie tent een eentje speciaal ontworpen voor bruidsparen. Het hoofdgebouw is enorm groot en gebouwd onder een rieten dak met heel veel gevoel voor ruimte en openheid. Er is een groot terras vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de delta. In verschillende ruimtes, op verschillende niveaus zijn onder meer de lounge, bar en restaurant ondergebracht. Er is tevens een souvenirshop voor het aanschaffen van kleine souvenirs. Verschillende activiteiten kunnen worden ondernomen vanuit het kamp. Zo zijn er gamedrives, zowel overdag als 's avonds. Verder kan je ook met de traditionele mokoro boottochten maken of genieten van een begeleide wandeling op het vaste land.
Opmerking
- In de tarieven van Moremi Crossing zijn inbegrepen, de overnachting, alle maaltijden en snacks, koffie en thee, lokale dranken (non-alcoholisch en alcoholisch), wasserij, alle activiteiten zoals game drive, boot cruise, Mokoro trip, vissen en natuur wandelingen.
- Gamedrives op het vaste land worden ondernomen tussen november/december en april/mei (bij laag waterstand) en wateractiviteiten tussen april/mei en oktober/november (bij hoog waterstand) 
- Tevens zijn Park Fees en overheids taksen, alsook noodevacuatie uit de delta, inclusief  

Kinderen
- Kinderen +6 welkom.
- kindertarief geldig tussen 6 en 15 jaar indien deze de kamer delen met 2 volwassenen (extra bed of in de familiekamer)
- max. 1 kind per boeking aan kindertarief (er is slechts 1 familiekamer voor max. 2 kinderen en 1 extra bed beschikbaar)
- Voor de activiteiten te voet en per mokoro: kinderen +12 jaar
- Voor kinderen <12 jaar moet voor uw gezelschap een privaat voertuig worden gereserveerd (aan meerkost)

Wildernis Camping (april tot eind september) 

Wildernis camping is een activiteit perfect voor de avonturiers. De traditionele mokoro wordt vooraf gevuld met kampeeruitrusting (waaronder een koepeltent en slaapzak), waarna je met een professionele gids er op uittrekt in de Delta. Bestemming is Chief Island waar het avontuur begint. Ieder koppel (2 pax) beschikt over een eigen gids, die hen niet alleen begeleid tijdens de mokoro trips, maar ook tijdens de voetsafari in het Moremi Game Reserve, tevens de plek waar u gaat overnachten in de 'middle of the bush'. Hou er vast rekening mee dat je je eigen kampeeruitrusting moet dragen. Het opstellen van de tent, alsook het koken kan met behulp van je gids. De faciliteiten zijn ' basic' - er zijn geen wasfaciliteiten, zodat de afwas wordt gedaan met behulp van een emmer met water uit de Delta. De gids heeft een shop en toiletbril bij zich voor wie zo nodig naar het toilet wil. Vanwege het natuurlijke karakter is het aangeraden voor of na deze unieke een- of meerdaagse tocht een extra nacht te voorzien in het camp zelf. Dit zodat je ook nog eens kan genieten van een heerlijke maaltijd, bed en de comfort en luxe van het kamp. Wildernis camping is alvast een onvergetelijke en magische ervaring, maar ook een goede manier om dicht bij de natuur te staan in de Okavango Delta.

Vluchten
Maun - Moremi Crossing (enkel): 290 US$/pp
Moremi Crossing - Kasane (enkel): 550 US$/pp
Prijzen van de vluchten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving aangepast worden, rekening houdend met de US$ koers en brandstofprijzen.
Bagage dient in zachte zakken en mag max 20 kg wegen incl. handbagage (fotomateriaal)
Personen boven 100 kg kunnen onderhevig zijn aan een toeslag

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Open haardWasserijBibliotheekZwembad

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodThee en koffieKluisje

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandBosgebiedWildNationaal ParkNatuurreservaat Rivier of meerTownship
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in