GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Elephant Sands

10kamers/units
Botswana | Makgadikgadi | Nata Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Ben Moller
937.17 m | Lat:S 19° 44' 58" Long: E 26° 4' 16" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Elephant Sands werd in 2002 gebouwd. Eigenaar Ben Moller wou hier in alle rust zijn pensioen komen beleven, maar dat is iets anders uitgedraaid. Oorspronkelijk waren er slechts twee bungalows, een kleine bar, keukentje en kampeerplaats, maar enkele jaren later (en enkele safaritenten en chalets later), is Elephant Sands uitgegroeid tot een lodge die bezoekers aantrekt van over de hele wereld.

Elephant Sands is een bush lodge met campsite in het noordoostelijke gedeelte van Botswana. Geniet en observeer de olifanten bij de natuurlijke waterput net voor de lodge. Ontspan en bewonder deze prachtige dieren terwijl ze op slechts enkele meters van jou komen drinken. Een unieke ervaring!

Ook voor andere diersoorten is er voldoende plaats om vrij rond te lopen in het concessiegebied van wel 16000 hectare waarin Elephant Sands is gelegen. Er is geen omheining en de dieren kunnen dus helemaal vrij rondlopen.

Elephant Sands is perfect gelegen in het centrum te midden van alle belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Makgadikgadi pannen, de Okavango delta en het Chobe nationaal park. Zelfs Victoria Falls en het Hwange nationaal park in Zimbabwe liggen relatief kortbij.

De lodge is een zeer goed stopplaats op weg naar al deze interessante bezienswaardigheden. Verblijf in een van de chalets of breng je eigen tent mee om de stilte en rust van de echte Afrikaanse bush ter plaatse te beleven.
Alle tien gloednieuwe safaritenten bieden uitzicht over de waterpunt en de safaritenten, familietenten en chalets zijn allemaal op stelten gebouwd.

TARIEVEN VOOR DE MAAND juli 2024

Prijzen in Botswaanse Pula, per nacht, op basis van overnachting zonder ontbijt (RO), tenzij anders vermeld. Geldig tussen . Euro prijs louter indicatief (*)

Opmerking: Bed levy van 10 pula per persoon is inbegrepen

Kinderen: voor kinderen onder 12 jaar kan een extra matras bij op de grond worden gelegd in de kamer van de ouders aan 250 pula of men kan een familie chalet/tent boeken waarbij ze een eigen bed hebben.

Maaltijden 2024:
- ontbijt: 155 pula/volw. en 78 pula/kind
- diner (buffet): 270 pula/volw. en 135 pula/kind

Activiteiten 2024: (min. 4 pers.)
- Game drive incl. versnaperingen: 535 pula/volw. en 230 pula/kind
- bush walk: 305 pula/pp
- Bush camp incl drankjes, diner en ontbijt (min. 4 pers): 1680 pula/volw. en 915 pula/kind
- Bush braai (min 4 pers): 840 pula/volw. en 420 pula/kind
- Makgadikgadi Pan sundowner (min 4 pers): 1145 pula/volw. en 570 pula/kind
- Makgadikgadi Pan sleepover (min 4 pers): 1985 pula/volw. en 990 pula/kind

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Botswaanse Pula/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid WasserijZwembadDraadloos netwerk

In de kamers:

WasserijRookverbod

In de omgeving:

WildNatuurreservaat
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Zeer vriendelijke ontvangst, lekker eten, Zeer leuke ligging aan de waterput waar het een gaan en komen was van olifanten. Leuke beelden zowel overdag, 's avonds, 's nachts en 's ochtends bij de schemering waar je zowel vanuit het hoofdgebouw als vanuit je persoonlijke lodge een prachtig zicht hebt op de olifanten. Er was geen mogelijkheid voor een lokale safari, er moesten immers minimaal 2 koppels zijn, wat niet het geval was. We hebben niet de indruk dat men ter plaatse op een safari zit te wachten, men heeft ons vriendelijk doorverwezen naar Chobe hetwelke we daags nadien zouden aandoen en waar we veel meer dieren zouden zien. Gezien het reeds afgelegde traject van de reis, en de planning van de dag zelf was dit voor ons dan ook geen probleem.

Jochen Willems & Rosina Beirnaert (17-06-2024)

onze accommodatiesin Nata (3)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in