GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Meno a kwena

4 10kamers/units
Botswana | Makgadikgadi | Gweta Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Natural selection
m | Lat:S 20° 19' 21" Long: E 24° 19' 10" check-in: 14:00 tot / check-out: 11:00
Reserveer

De safari stopt nooit bij Meno a Kwena, een verborgen juweeltje van een kamp op een rotsachtige klif boven de Boteti-rivier in Botswana. Met een glinsterende reeks activiteiten, waaronder dagtochten naar de Makgadikgadi-pannen, begeleide wandelingen met de San-bosjesmannen en boottochten om wilde dieren te spotten, is er genoeg om je tanden in te zetten. Maar soms is de beste game-viewing waar je het het minst verwacht, en bij Meno staat het recht voor je neus. Vanuit hun hoge positie kijken de tien tenten neer op een menagerie van dieren in het water beneden, van kuddes majestueuze olifanten tot oogverblindende nomadische zebra's - het enige dat u hoeft te doen is achterover leunen en alles in u opnemen.

Het kamp werd oorspronkelijk gebruikt door de legendarische ontdekkingsreizigers van Zuid-Afrika, en hoewel we hier een paar kleine details hebben toegevoegd, en wat kleine eigenaardigheden daar, is het verfrissend en stijlvol eenvoudig. En eigenlijk is de echte traktatie bij Meno de verbinding met de natuur; wanneer een olifant 's ochtends je alarmoproep geeft en je rechtstreeks vanaf je privéveranda gameview kunt bekijken, doet niets anders er echt toe. 

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in