GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Tautona Lodge

41kamers/units
Botswana | Ghanzi | Ghanzi Botswaanse eigenaar/uitbater(s): Wanda Wolmarans
1131.65 m | Lat:S 21° 42' 16" Long: E 21° 42' 6" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 10:00
Reserveer
Tautona Lodge is een privaat wildpark dat net buiten Ghanzi ligt op zo een kleine 5 km, in het westelijke deel van Botswana. Het domein bevindt zich in het Khalahari gebied en wees niet verrast bij het zien van eland, giraf, oryx, zebra, impala, struisvogel, koedoe en tal van andere diersoorten. De lodge biedt mooie accommodatie aan die ook nog eens democratisch geprijsd zijn. Er zijn verschillende type van accommodatie waaruit kan gekozen worden, zo zijn er chalets, met rieten dak, die zowel geschikt zijn voor twee personen, als voor families. Tevens zijn er 4 tenten, alle met eigen badkamer en barbecue. Er is een zeer goed restaurant, sport bar, biljarttafel, tafeltennis, darts bord, een groot zwembad en een zonnedek op het terrein. Op het domein worden ook gamedrives georganiseerd, in open voertuig en onder begeleiding van een ervaren gids. Tevens kan je opteren voor een Bush walk met de lokale San, Bosjesmannen en zo ontdekken hoe zij perfect weten te overleven in soms hele harde levensomstandigheden. Aan kampeerders is ook gedacht met een ruime kampeerplaats, met toiletten, alsook douches en een gemeenschapshal waar je de vaat kan doen. Gasten zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant.
Kinderen:
- kinderen tot en met 2 jaar verblijven gratis
- kinderen ttot en met 12 jaar aan 50% van het volwassen tarief indien ze een kamer met de ouders delen 


Maaltijden 2023
- Continentaal ontbijt : 75 pula pp
- Ontbijt (koud en warm): 140 pula pp
- Lunch buffet: 185 pula pp (enkel beschikbaar indien er groepen zijn)
- Diner buffet: 195 pula pp (enkel beschikbaar indien er groepen zijn)
- Lunch en diner a la carte

Activiteiten 2023
- Self drive safari: 185 pula per voertuig
- Game drive met gids per 4x4: 310 pula pp
- Mountain bike/fat bike tours: 310 pula (max. 4 pers) of 560 pula incl. gids
- San walk: 185 pula pp (*)
- San Dance: 185 pula pp (*)
(*) indien de san niet beschikbaar zijn bij de lodge, wordt de activiteit geboekt op 20 km van de lodge, maar moet u daar wel zelf naartoe rijden

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Bar gelegenheid Open haardWasserijZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorWasserijRookverbodKluisjeHaardroger

In de badkamers:

Douche

In de omgeving:

PlattelandStadWildBerg(en) Nationaal ParkNatuurreservaat Township
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Botswana te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Mooie ligging en prachtige lodge. We waren de enige toeristen hier en daardoor leek het wat "verlaten" van aanblik. Ook in het restaurant was het daardoor wat somber en koud. Menukeuze en eten ok. Heel vriendelijk want ze hadden zich vergist in de bereiding en ze hebben het bord teruggenomen en het correcte klaargemaakt. HEt was ook hier heel koud maar vewarming werkte een beetje.

Carine De Temmerman & André Standaert (30-06-2022)

onze accommodatiesin Ghanzi (1)

Goed om weten: Gamedrives en andere activiteiten zijn van nature niet privé. Deze worden in gezelschap van anderen uitgevoerd. Sommige privaat wildparken hebben de optie om een privaat voertuig te regelen, mits bijbetaling. Gelieve dit best even vooraf te controleren. Een standaard open terreinwagen biedt plaats aan negen passagiers achterin (3 rijen van drie personen). Zorg ervoor dat u tijdig aanwezig bent zodat u geen activiteiten mist. Als u niet tijdig opdaagt worden gemiste activiteiten niet gecompenseerd.

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in