GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Coopmanhuijs Boutique Hotel

5 16kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s):
115.49 m | Lat:S 33° 56' 16" Long: E 18° 51' 43" check-in: 14:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Dit prachtige boetiek hotel mag dan wel gebouwd zijn in 1713, toch is deze 'Grand Lady' een iconisch begrip dat gelegen is in het hart van het historische Stellenbosch. Niet minder dan drie jaar lang werden grondige renovatiewerken uitgevoerd om Coopmanhuijs om te toveren in een luxe hotel. Sindsdien, we spreken 2010, wist het hotel wereldfaam te genieten en komen bezoekers van einde en ver om te kunnen genieten van luxe, comfort en vooral een warm onthaal en uitstekende service en keuken. Welkom in Coopmanhuijs Boutique Hotel and Spa. De eigendom veranderde reeds meerder maal van eigenaar, maar dat betekende niet dat het gebouw haar charme verloor, in tegendeel want om zeker te maken dat haar toekomst gegarandeerd bleef werd het in 1978 geproclameerd als een nationaal monument. Hier vind je en zeer interessante mix van de oude charme van weleer en de moderne invloeden van vandaag. Het hotel telt verschillende kamertypes, beginnende bij de Petite kamer, met dubbel bed en met een mooie ruime Victoriaanse badkamer (douche en ligbad). Net zoals in alle andere kamers is modern comfort aanwezig, denk daarbij aan airconditioning, gevulde minibar, satelliet televisie, telefoon en gratis draadloos internet. Vervolgens zijn er ook 3 Standard kamers met gelijkaardige faciliteiten, maar iets ruimer. Er kan ook gekozen worden voor een van de 8 Classic Courtyard kamers, waarvan er enkele een privaat balkon hebben, of de 4 Classic Manor kamers. Deze laatste hebben een groot king-size bed, queen of twee enkele bedden en opnieuw voorzien van alle moderne comfort.

Coopmanhuijs Boutique Hotel and Spa heeft ook een eigen restaurant, Helena's, ondergebracht in twee aan elkaar sluitende eetruimtes. De decoratie van deze ruimte is op zich reeds bijzonder, met onder andere een origineel plafond ondersteund door inheems geelhout en decoratief Frans behangpapier. Het tweede deel komt uit in een conservatorium, wat zorgt voor heel veel lichtinval en warmte. Het geeft uit op het binnenzwembad. Het menu reflecteert de Kaap en combineert de inheemse met de Europese keuken. De klemtoon ligt op versheid en creativiteit en de Chefs maken de heerlijkste gerechten klaar voor zowel het middag- als het avondmaal. Coopmanhuijs beschikt ook over een eigen Spa, sauna en stoomkamer. Hier kan je genieten van allerhande behandelingen en massages, terwijl er gebruik gemaakt wordt van kwaliteitsproducten voor de beste verzorging.

Opmerkingen: Kinderen boven 12 jaar welkom. Zij worden beschouwd als volwassene.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

OntbijtLunchDiner

Faciliteiten:

Luchthaven transfersBar gelegenheid Satelliet TVOpen haardWasserijBibliotheekZwembadInternet toegangDraadloos netwerkFaxCopySpaParkeerplaats

In de kamers:

AirconditioningVentilatorVerwarmingTelefoonWasserijRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarInternetTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadBosgebiedGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in