GO ZUID-AFRIKA

Map OptiesOnze accommodaties

Charme Exclusief Natuurparken Privaat Wildparken Mobiele Kampen
Strandverblijven Dorphuisjes Wijndomeinen Apartementen Riviercruise

Google Maps wordt geladen...

terug naar de lijst

Caledon Villa

4 15kamers/units
Zuid-Afrika | Wijnlanden | Stellenbosch Zuid-Afrikaanse eigenaar/uitbater(s): Ode en Johan Krige
120.62 m | Lat:S 33° 56' 15" Long: E 18° 51' 57" check-in: 14:00 tot 18:00 / check-out: 11:00
Reserveer
Caledon Villa is een zeer charmant gastenhuis, ingericht met fraaie antieke meubelen en erfgoed van de Krige familie. Die waren de oorspronkelijke bewoners van het huis en hebben diep gegroeide wortels in Stellenbosch, dit reeds negen generaties lang. Het gastenhuis ligt zeer centraal voor wie een bezoek wil brengen aan de beroemde wijnlanden of de historische stadskern van Stellenbosch. Je kan perfect te voet naar deze bijzondere stad wandelen. Caledon Villa biedt 15 individueel ingerichte kamers met een verscheidenheid aan stijl en comfort, die allen gelegen zijn in een zeer fraaie tuin met zwembad. Er zijn 5 verschillende type kamers, zo zijn er de standaard kamers, vier luxe kamers, een bruidssuite en drie familiekamers. De familiekamers zijn geschikt voor drie personen, dankzij een kamer met dubbel bed en een kamer met enkel bed. Alle kamers komen met hedendaagse faciliteiten, zoals gratis draadloos internet, televisie, minibar en koffie en thee eilandje. Het moet gezegd worden dat de kamers wat 'oubollig' lijken, maar dit draagt net bij tot de totale sfeer die wordt neergezet in het gastenhuis. De wijnbouw is hier meer dan 300 jaar oud en Stellenbosch geniet internationale erkenning, hoewel andere wijnregio's in de omstreken niet moeten onderdoen. Laat Caledon Villa alvast een goede uitvalsbasis zijn om de regio te verkennen. Het personeel zorgt er alvast voor dat het u aan niets ontbreekt en een verblijf een blijvende herinnering blijft.
Opmerking: Kinderen van alle leeftijden welkom. Deze kunnen samen met twee volwassenen gebruik maken van de familiekamers (indien beschikbaar). De meerprijs voor een derde en vierde persoon in deze kamer is R250.

* Euro prijs is indicatief en schommelt volgens de koersverhouding Rand/Euro per dag. Hoteliers behouden het recht hun prijzen aan te passen zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alles in het werk is gesteld om de prijzen zo correct mogelijk weer te geven, is Go Zuid-Afrika niet aansprakelijk voor eventuele fouten of aanpassingen.

Reserveer

Maaltijden:

Ontbijt

Faciliteiten:

Open haardZwembadInternet toegangFaxCopyParkeerplaats

In de kamers:

VentilatorVerwarmingRookverbodThee en koffieKluisjeHaardrogerKoelkast/minibarTelevisieSateliet TV

In de badkamers:

DoucheDouche in bad

In de omgeving:

PlattelandStadGolfBerg(en) Natuurreservaat Rivier of meerTownshipWijnregio
map

Maatwerk is de specialiteit van Go Zuid-Afrika. Er komt heel wat bij kijken om een reis naar Zuid-Afrika te organiseren en onze grondige kennis van zaken zal u zeker weten te waarderen. Niet te min laten we u de vrijheid om ook zelf aan de slag te gaan. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en onze kennis kunnen we een mooie reis samenstellen, waarin uw accommodatie, eventuele activiteiten en autohuur door Go Zuid-Afrika geregeld worden, of u kan al eens een kijkje nemen in ons aanbod van selfdrive programma's. Neem gerust met ons contact op voor een vrijblijvende offerte.

contacteer ons

Afrika door de lens

onze fotogalerij

16781 foto's

kies voor de

GO Zuid-Afrika

digital reisgids

lees meer exclusief voor onze klanten

Onze klanten zeggen

Leuk maar wat oubollig, wel waren de broodjes bij het ontbijt telkens oudbakken. Goed gelegen in centrum.

Verbeke (19-10-2008)

tevreden klanten is top prioriteit !

lees wat ze zeggen

de beste prijzen voor huurwagens

Huur een auto in